| Macbook 13' -velikost ekrana? | |||||
To ni apple-ova pogruntavščina
|
|||||
jst mam tudi 13-ko za vsa opravila. zaenkrat nimam niti zunanjega monitorja. se da pa vse lepo delat na njem. jaz sem za compom 8-10 ur na dan in cisto normalno dela. mogoce samo pri kaksnem illustratorju al pa photoshopu pogresam vecji ekran, sam ti programi vzamejo cisto majhen del mojega delovnika tako da se da prezivet. se pa 13" velikost pozna pri prenasanju in tezi. vem da mbp ni tok tezji, sam ce ga mas skoz s sabo cez ramo, se tiste pol kile kr pozna na konc dneva.
lp,m |
|||||
OK, izgleda bo za mojo uporabo 13' čisto primeren! Ogledan imam namreč osnoven model unibody MacBooka. Je razlika med 2.0 in 2.4 modelom vredna extra denarja ce nisi neh "heavy" user? Je osvetljena tipkovnica res velika prednost?
Hvala |
|||||
Če imaš denar potem go for it, drugače pa ne. |
|||||
macbook je zakon...sm ga kupu pred mescom pa se mi je 13'' zdel ful premal sam se takoj navadš...drgač pa ta multi-touch trackpad je pa kooonc hud...k prideš na kšn drug laptop šele vidš kok je apl hudd!!
lp luka |
|||||
Ja, samo meni so majhne resolucije na manjših zaslonih moteče. Mogoče je zaradi dioptrije, ampak čeprav nosim očala se mi premajhni piksli osebno ne dopadejo. Na zunanjem 22" monitorju imam npr. "samo" 1680*1050, pa mi je povsem dovolj. |
|||||
Živjo,
Doma imam raztavljen Macbook Air, 13" Mid12, ker mi ekran ni delal, ker je padel na tla, pa sem ugotovil, da moram menjati cel screen. Mi lahko pomagate, kje bi lahko dobil samo screen in kakšne so cene? Ali se sploh splača? Ali je bolje kupiti pokvarjenega Air-a in vzeti screen ven in ga dati v mojega? Hvala za pomoč. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |