| iTunes iPhone Backup | |||||
Mam težavo z iTunes-si, ker sem backup-al iPhone in ga restoral in ga jailbreak-al in dal pod nov iphone in ime kot prej,ampak ga nisem po restoru backup-al, ko sem potem šeenkrat restoral in jailbreak-al in dal drugačen ime se je sam backup-al ampak sem ko je končal backup-at dal restore from backup mi ni našel starega backup-a. Zlo rad bi da bi mi pomagal najdit star backup, ker imam na nemu velik fotk in podatkov. Aja mam pa Windows Visto.
|
|||||
Ja pa ge restoraj še enkrat in potem uporabi staro ime in backup.
Backupi za visto nej bi bli tle : C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup In za xp tle C:\Documents and Settings\user\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup Sam se boš bl težko kaj znajdu tam. Zato probaj s tem http://www.reincubate.com/labs/iphone-backup-extractor-how-extract-files-iphone-backup-windows/ |
|||||
sm restoral pa jailbreakal pa mam sam tanovga da bi dal kakor backup
|
|||||
|
|||||
Evo zgoraj maš link do programa s keterim boš iz backupov potegnil podatke. Če so podatki omembni, boš za program odštel mislim da 15 evrov. Če pa maš čas, pa lahk z demo licenco pregledaš vse in shraniš enega po enega. |
|||||
Sam naprimer si prek ssh na macu in prek iPhoneBrowserja na win, zmeraj skopiram vse kar mi je pomembno. Mam pač raje, če stvari ne gredo po svoje
|
|||||
v mapi backup je samo 1 backup sem probal program na sms-jih pa sem videl da je to novi backup. A je mogoče kako restorat file na računalniku.
|
|||||
Zgoraj maš navedeno lokacijo kjer se backupi nahajajo. Vidiš lahk tudi datum kdaj so bli kreirani. Skopiraj si fajle z datumom, ko je bil narejen zadnji tvoj pomembni backup v nek folder na namizju. V programu lahko tudi določiš lokacijo od kjer ti backupe bere. Pa mal domišljije še uporabi in navodila za preberi. |
|||||
a je mogoče da jih iTunes briše, al pa povozi ?
|
|||||
A si pregledal datume backupov kreiranih v zgoraj navedenem folderju? Na mojem win računalniku naprimer vidim MDBACKUP fajle stare tudi 5 mesecev. |
|||||
sam današen backup je noter pa un tazadn k je bil narjen predvčerišnem sam
|
|||||
Ne vam kam so se ti skrili. A si tut kašn restore viste delal zadnje čase ? |
|||||
nisem, a bi se dalo nekako restorat deletan backup.
|
|||||
File scavenger. Ne vem če deluje na visti. Naredi ti undelete. Probej. |
|||||
mam problem nevem kako je bil ime file-a program pa dela
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |