| faganel je napisal/a: |
| Ampak za MMS moreš iPhone Jailbreakat... ni druge, ane? |
Da...
| SwirlyMMS 1.2 končno izšel za iPhone 2.x | |||||||
Da... |
|||||||
Čakaj ena je. Je kdo poizkusil s Pusherjem dati installerja na nejailbreakan telefon? http://ripdev.com/pusher Ta baje na nejailbrakan telefon namesti Installer in baje da potem dela vse kot mora. Bi pa poskusil enega z nejailbreakanim telefonom, da poskusi. Jaz sem malo v stiski s časom. V Installerju se da potem tudi namestiti swirly. Če drži, kar pišem, bom kmalu slovenski paket anredil potem nazaj na Installer. Na cydii bo ostalo, samo bo še Installer posodobljen. Pač všeč so mi ikonce, ki so na cydii bolj problematične |
|||||||
Mislim da je nekdo že napisal da bo probal in si premislil ter zbrisal svoj post.
Se jaz javim za poskusnega zajčka. Poročam o napredku v roku 1 ure. Lp EDIT: Sem se malo bolje pozanimal o Pusherju in ga vsi odsvetujejo saj te dejansko prisili uporabljati Installer. Sistemska particija ostane nezaklenjena, tako da Mitja, mislim da ne bo nič od Slovenskega paketa s tole varianto. |
|||||||
Saj installer ni slab. Kaj pomeni, da ostane nezaklenjena? EDIT: sem malo pogooglal - pravijo, da je pač pusher tudi jailbreak telefona, vendar namesti samo installer. Saj če bi naredili repository za installer, bi potem lahko namestil tudi cydio |
|||||||
Na "uradni" strani pise, da pusti sistemsko particijo zaklenjeno. Piše samo po "user" particiji. Slovenski paket se pa namešča če se ne motim v sistemsko particijo?
Nazadnje urejal/a alenbec Pet 20. Feb 2009 21:18; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Jailbreak je jailbreak
|
|||||||
|
|||||||
Verjetno si mislil, da pusti zaklenjeno oz. neodklenjeno |
|||||||
Tocno |
|||||||
pozdravljeni. js imam eno uprašanje oz prošnjo- če lahk mogoče kdo za mene plača prek paypala za ta program za pošiljanje mmsov in mu js nakažem prek klika potam ta denar, oz če kdo ve če bi lahko na kak drug način sam plačal ampak ne prek paypala saj ne poznam nobenega ki bi imel ustrezno kartico?
|
|||||||
js mam enako prošnjo
nimam prave kartice |
|||||||
A to deluje, če datum prestaviš in še je pol "veljavno" ?
|
|||||||
Eno vprašanje glede novih update-ov za SwirlyMMS --> v Cydii so se pojavili language packi (med katerimi bi naj bla tudi slovenščina), ampak nikjer ne najdem opcije, kje bi se lahko to sploh vključilo... Je mogoče že kdo našel kaj?
|
|||||||
Ja res ja .. Sm tut jst opazu to - ampak res nikjer ne duha ne sluha o tem
|
|||||||
same here |
|||||||
živjo
Zanima me če se da preko swirly mms pošiljat ringtone, in kako? Pa tudi ko dobim sliko prek mms, jo ne znam shranit pod photos...kaj kdo ve kako to nardim? tnx lp |
|||||||
a še komu nova verzija Swirlyja FUUUUL šteka? Ker meni recimo včasih zašteka, ko pritisnem inbox, pa potem moram zgoraj ga dat "spat" pa spet odklenit. pa pol mogoče dela. malokrat. Ali pa ko grem iz mmsa nazaj v Inbox mi samo siv ekranček kaže... prej ni štekal, sedaj pa.. a je mogoče zato, ker je veliko mmsov noter v predalu, al se da kako drugače odpravit?
|
|||||||
Ringtoni po moje ne grejo, probi ibluetooth, ki je ravno dobro izšel, kar se pa tiče shranjevanja slik prejetih preko mms, po celi sliki pojdi s prstom levo in desno pa ti ponudi opcijo shrani!! |
|||||||
Ima kdo podobno težavo, da je sprejeta slika s kakšnega drugega telefona (pre)majhna?
Poslal sem si iz Nokie 6500, slika 1200x1600. Če si pošljem sam MMS je velikost OK. V prejšnji verziji te težave nisem imel. |
|||||||
Sm popravu s tem, da sm dal v settingsih img size na 800x600
To pomeni velikost prikazane slike v MMS al velikost prejete slike? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |