A je kaksen keyboard shortcut za vstavljanje commentov? Jih precej vstavljam v tekste in mi je nerodno, da moram klikat z misko oz. da v full screenu tega sploh ne morem naredit...
hvala za odgovor!
| iWork comment | |||||
A je kaksen keyboard shortcut za vstavljanje commentov? Jih precej vstavljam v tekste in mi je nerodno, da moram klikat z misko oz. da v full screenu tega sploh ne morem naredit...
hvala za odgovor! |
|||||
Kaj pa kar pod System Preferences->Keyboard&Mice->Keyboard Shortcuts?
|
|||||
ehm.. jst sm ocitno zaradi internih razprtij na forumu ostal brez dobrega nasveta kako resit moj problem
sem pa odkril resitev za en drug problem - in sicer kako editirat .doc dokumente s Pages. Navodila so tukaj, zaenkrat zelo zadovoljen s tem kako deluje. http://digg.com/apple/iWork_09_Pages_doc_Support lp |
|||||
Moj hint si poskušal?
|
|||||
Pa kdo hudica brise poste na temu forumu in zakaj?
mislim no tale forum je pa res playground za fotranje otroskega ega administratorjev/moderatorjev. krneki Ne, Blackrider, sem uporabil tistega, ki je bil izbrisan, in je zadeva delovala tko da tvojega niti nisem preizkusil. Hvala vseeno. lp |
|||||
Boris je sam zbrisal svoja sporočila, sam tok.
Ne se pritoževat čez administratorje, če samo svoje delo opravljajo. |
|||||
Važno da dela. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |