Ni orežja/zaklenjen ITA telefon ??? | |||||
Imam čuden problem. S kolegom imava vsak svojega 3G-ja kupljenega v Italiji. Kolega je svojega prodal meni in jaz sem ga nadgradil na zadnji 2.2.1. firmware in zadnji modem firmware, po tem vodiču; http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881 Italjanski Iphone se pri updatu naj nebi zaklenil, toda upgradan phone sedaj ne najde omrežja (simobil). Kaj točno sem naredil: -Updatal z shift+restore preko itunes -jailbrakal -instaliral prek cydie vse aplikacije od tam -potem sem restoral backup IZ MOJEGA PREJŠNJEGA iphona (kontakti slike ipd...) -vstavil sim in vpisal PIN NE DELA ! Je možno da je finta v kakšni aktivaciji ali pa morda v tem, da sem dal gor backup iz drugega aparata... HVALA ZA POMOČ |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
@miha99 - na windowsih ni nobene opcije (glej link na vodič)... Torej bo nujen ponovni restore po celem dnevu jeb*** z kostumizacijo in prenašanja mojih podatkov ??? |
|||||
![]() |
|||||
emm... ja res je ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() Lp |
|||||
![]() |
|||||
Torej: 1.) Restore-aš na željeni URADNI FW. 2.) Vstaviš sim kartico in telefon aktiviraš. 3.) Narediš jailbreak s QuickPWN in vse ostalo kot prej... Druga možnost: 1.) Narediš restore na custom firmware, ki naredi jailbreak in NE aktivira telefona (ali narediš svojega, ali pa uporabiš Jest-ovega) 2.) Telefon uradno aktiviraš... 3.) Naložiš vse zadeve... |
|||||
![]() |
|||||
Ni nobenega logota od Mobisuxa ![]() Sicer pa za iPhone 3G iz Italije je najbolj elegantna resitev jailbreak s QuickPwn ... Nadgradis na uraden firmaware 2.2.1 preko iTunes, pocakas, da se telefon aktivira... in potem jailbreakas s pomocjo QuickPwn ... |
|||||
![]() |
|||||
Tokrat pred jailbrakom nisem aktiviral aparata z vstavljeno SIM. Enostavno sem ta korak preskočil po pomoti in vse drugo naštimal. Sem upal, da obstaja rešitev za aktivacijo po jailbaku, pa izgleda ne gre. Sedaj sem že naredil ponovno in je vse OK ! Vseeno hvala vsem za pomoč. lp, tomo |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |