sinhronizacija spedenanga iphona z novim računalnikom
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 03.03.2009 00:02:22 sinhronizacija spedenanga iphona z novim računalnikom |
|
Živjo!
Že kr neki časa mam iPhone in tud kr neki software-a gor naloženga. Zdej pa morm syncat z novim računalnikom (Vista) pa mam problem, ker mi iTunes noče prenest aplikacij iz iPhona v iTunes. Hmn. Mam vklopljeno Sync all applications. Po syncu dobim error "Some of the purchased items on the iPhone could not be transferred…" kar je kar nekako sprejemljivo in rešljivo. Večji problem je to, da se mi v iTunes ne prenese nobena aplikacija z iPhona. Ma kdo kako idejo?
LP
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 03.03.2009 00:10:24 |
|
Pozabi na to, potegni jih še enkrat dol. Prenosa aplikacij z iPhona na iTunes še nisem videl.
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 03.03.2009 09:33:17 |
|
Aplikacije, dolpotegnjene/kupljene na iPhone/iPod touch se načeloma popolnoma normalno in avtomatsko prenesejo v iTunes ob sinhronizaciji, kar jasno piše tu: http://support.apple.com/kb/HT1848 .
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 03.03.2009 10:26:01 |
|
Bom uporabil kr to temo, kako prenesem vse kontakte iz iphone na računalnik ?
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 03.03.2009 11:18:04 |
|
erda je napisal/a: | Bom uporabil kr to temo, kako prenesem vse kontakte iz iphone na računalnik ? |
Vključi sinhronizacijo kontaktov v iTunes...
|
 |
iPhone Developer
|
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 03.03.2009 11:50:19 |
|
@alexious: Računalnik mora biti avtoriziran za tisti račun, s katerim so bile kupljene aplikacije na telefonu.
To storiš tako, da se v iTunes logiraš s tistim accountom in greš nato pod Advanced/Authorize Audible Account...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 03.03.2009 20:16:33 |
|
mikrohard je napisal/a: | @alexious: Računalnik mora biti avtoriziran za tisti račun, s katerim so bile kupljene aplikacije na telefonu.
To storiš tako, da se v iTunes logiraš s tistim accountom in greš nato pod Advanced/Authorize Audible Account... |
Hvala, ampak pri meni je na voljo samo izbira "Deauthorize Audible Account". Ko to izberem in v naslednjem oknu vpišem svoje uporabniško ime in geslo, mi javi "Could not deauthorise this computer because either your user name or password are invalid". Kaj bi ta ukaz sploh moral narediti?
Sicer vidim, da v iTunes sem prijavljen, ker vidim to v Store/View My Account (moj_email@gmail.com).
LP
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 03.03.2009 20:18:59 |
|
alexious je napisal/a: | mikrohard je napisal/a: | @alexious: Računalnik mora biti avtoriziran za tisti račun, s katerim so bile kupljene aplikacije na telefonu.
To storiš tako, da se v iTunes logiraš s tistim accountom in greš nato pod Advanced/Authorize Audible Account... |
Hvala, ampak pri meni je na voljo samo izbira "Deauthorize Audible Account". Ko to izberem in v naslednjem oknu vpišem svoje uporabniško ime in geslo, mi javi "Could not deauthorise this computer because either your user name or password are invalid". Kaj bi ta ukaz sploh moral narediti?
Sicer vidim, da v iTunes sem prijavljen, ker vidim to v Store/View My Account (moj_email@gmail.com).
LP |
Ja, zmotu si se pri uporabniškemu/geslu al pa oboje  .
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 03.03.2009 20:58:52 |
|
jan_k je napisal/a: |
Ja, zmotu si se pri uporabniškemu/geslu al pa oboje . |
Nisem se zmotu :s
Kaj pa sploh je audible account? A ga sploh mam? Js mam samo account za dostop v iStore. In tega imam očitno vpisanega v iTunes, ker to vidim v Store/View My Account (moj_naslov@gmail.com).
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 03.03.2009 21:46:33 |
|
Audible account je account pri Audible.com, ki ima pogodbo za nudenje audiobooks ("zvočnih knjig") preko iTMS.
Ti verjetno želiš (de)avtorizirati računalnik, kar narediš v menuju Store v iTiunes (no, menda je na winsih enako).
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 09.02.2010 20:57:40 |
|
mihec je napisal/a: | Audible account je account pri Audible.com, ki ima pogodbo za nudenje audiobooks ("zvočnih knjig") preko iTMS.
Ti verjetno želiš (de)avtorizirati računalnik, kar narediš v menuju Store v iTiunes (no, menda je na winsih enako). |
jaz bi pa zelel odstranit vse avtorizirane PCje, ker sem vedno kadar sem nalagal na novo avtoriziral in sem dosegel kvoto 5 kar je pa max
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: apple |
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 09.02.2010 22:59:25 |
|
rambo je napisal/a: | mihec je napisal/a: | Audible account je account pri Audible.com, ki ima pogodbo za nudenje audiobooks ("zvočnih knjig") preko iTMS.
Ti verjetno želiš (de)avtorizirati računalnik, kar narediš v menuju Store v iTiunes (no, menda je na winsih enako). |
jaz bi pa zelel odstranit vse avtorizirane PCje, ker sem vedno kadar sem nalagal na novo avtoriziral in sem dosegel kvoto 5 kar je pa max |
Ja pa jih daj:
itunes->store->deauthorize computer.....
oz. pod advanced.
lp
|
 |