Res pa je, da ga nisem nujno rabil met isti moment ko sem se spomnu, pa še tanovga (takrat) sem dobil... k sm bil tok priden in sem počakal

mogoče moraš dobit tapravga na telefon - tak, ki kaj ve.
NAKUP APPLA PRI FMC! | |||||||
![]() Res pa je, da ga nisem nujno rabil met isti moment ko sem se spomnu, pa še tanovga (takrat) sem dobil... k sm bil tok priden in sem počakal ![]() mogoče moraš dobit tapravga na telefon - tak, ki kaj ve. |
|||||||
![]() |
|||||||
ko bo na mizi bo bolje,sam pri tisti neresni firmi me pa več ne vidijo!!! Bom šel na kozarček-dva vinčka in bo bolje!!! |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Punca je pri njih naročila Della, ker je bil trenutno tam najbolj poceni in bele barve (ženske pač). Čakala je slab mesec, čeprav je bila predvidena dobava 14 dni. Ampak to se še potrpi. |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() V sredo al kdaj predstavljen, v soboto že pri meni. Lahko bi bil pa že v petek. To dela www.M-store.at ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() Na koncu je ugotovil, da je nekdo že kupil ta računalnik, ampak ga je vrnil, ker je imel ene 2 crknjena pixla. Seveda je potem takoj urgiral in poslal nazaj, pa so mu obljubili novega kmalu, čakal ga je pa več kot en mesec. Sprašujem se kako so si sploh "drznili" prodati izdelek, ki je bil že odprt in jim vrnjen. ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
A ti je noro? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Kok dinar si dal? |
|||||||
![]() |
|||||||
599 EUR Drugače pa za rame z ebaya še 62,80 EUR (2x2GB) s poštnino vred iz Nemčije. |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |