| iPhone 2.2 in YouTube | |||
Rešeno z restorom!!
|
|||
Zdravo mogoče kdo ve kaj ej narobe, vedno mi napiše YOUTUBE Cannot connect pa ni wazno ali sem na wifi ali na 3g
|
|||
Meni dela normalno, sicer na 4.3.3. Si že probal restorat?
|
|||
Ne nism, drgač mam pa jst 3.1.3 mi je čudno ko kak mesec nazaj mi je normalno delalo ...
|
|||
Kaj pa vsaj restartat? Jaz bi probal tudi Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings. Streljam v prazno ampak mogoče... kaj pa veš
|
|||
Bom probal a to ej lahko kj naroče če resetiram, da se mi zaklene al pa kej
|
|||
Hm... ne bi vedel, do zdaj imel samo tovarniško odklenjene iPhone. Zna pa zaštekat, če imaš jailbreakanega in resetiraš omrežne nastavitve. Se mi je že zgodilo, da se ni postavil nazaj in sem moral delati restore.
Na tole vprašanje ti bo verjetno kdo drug znal bolje odgovorit. |
|||
Če imaš jailbrejkanega raje tega ne delaj..
Glede obvestila bi rekel da nimaš push fix-a. To ti napiše, ker nisi aktiviral z uradno sim kartico.. Poglej na google za "push fix 3.1.3" oz. kaj podobnega... |
|||
Reset network settings lahko komot stisnes... Sploh, ce ti tudi kaj drugega ne dela preko EDGE-a oz. 3G-ja...
Mozno tudi da si kaj spreminjal cellular daya settings? Preveri, ce so nastavitve pravilno vpisane. Ce pa ti nikoli ni delal, potem pa res potrebujes "push fix" kot je rekel @gpc17. |
|||
Sem si zlovdal Push Doctor vednar mi vedno men nalaganjem najde neke napake in se ne more končati ???
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |