Jabuk
Kako zagnati iPhone
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 02.03.2009 19:04:35
Kako zagnati iPhone
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Danes sem dobil iPhone od prijatelja, da mu ga jailbreakam. Videl sem že veliko vodičev na netu. Tisti z quickpwn-om ne dela, ker se po jailbreaku pokaže Apple logo in se kaže v neskončnost. Imam tudi novo turbosim kartico, ki podpira 2.2.1 firmware. Povejte mi, kako naj spravim iPhone v delovanje. Če ga updatam preko iTunes-a, vstavim turbosim, naj bi delal? To sem probaval na Macu, na windows mi quickpwn programa sploh ne zažene... Kaj so vaši predlogi?
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 02.03.2009 20:19:55
Postopek s QuickPWN-om dela. Če tebi ne uspe, delaš nekaj narobe. Verjetno jemlješ napačen firmware (ipsw) fajl.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 02.03.2009 20:21:10
Mogoče imaš quickpwn za iphone 2g...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 02.03.2009 20:38:37
Re: Kako zagnati iPhone
hocko18x je napisal/a:
, ker se po jailbreaku pokaže Apple logo in se kaže v neskončnost.

Ja z napačnim jailbreakom delaš. Tudi meni je apple logo kazal v neskončno ker sem jailbreakal z programom za iphone 2g. Če si to naredli ga moraš restorati in ponovno preko iTunesa inštalirati software. Potem pa uporabi ponovno jailbreakati, vendar s pravim jailbreakom (za iphone 3g)
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 02.03.2009 22:15:51
Dela fantjs Razz... Probal sem na windows in mi je uspelo. Prej ni ratalo, ker nisem imel inštaliranega .NET Framework-a 3.0. Ko sem inštaliral, sem zagnal Quickpwn in zadeva deluje Razz. Sem pa naložil par stvari iz slovenskega paketa (slovenski logotipi omrežij,...). Ali lahko nekdo uploada screenshot kako izgleda, če ti slovenski logotipi delujejo. Aja, pa številke se mi kljub inštalaciji še vedno prikazujejo dvojno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 02.03.2009 22:22:07
hocko18x je napisal/a:
Dela fantjs Razz... Probal sem na windows in mi je uspelo. Prej ni ratalo, ker nisem imel inštaliranega .NET Framework-a 3.0. Ko sem inštaliral, sem zagnal Quickpwn in zadeva deluje Razz. Sem pa naložil par stvari iz slovenskega paketa (slovenski logotipi omrežij,...). Ali lahko nekdo uploada screenshot kako izgleda, če ti slovenski logotipi delujejo. Aja, pa številke se mi kljub inštalaciji še vedno prikazujejo dvojno.

Evo :

Sicer, če si v imeniku ti 2x napisal, ti to ne bo zbrisalo.
Caller ID naredi, da to ni potrebno.
Torej če telefonsko shraniš pod 040-111-111 in če te bo oseba klicala iz tujine, ne bo napisalo +386 40 111 111 ampak ime. In obratno.

Nazadnje urejal/a jan_k Pon 02. Mar 2009 22:24; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 02.03.2009 22:24:38
V iskanje napiši logo operaterja oz. slovenski logotipi pa boš presenečen kako uporabno zna bit..
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani