Mail in IMAP | |||||
Mislim, da sem pred leti nekje prebral, da naj bi bil IMAP način primeren ravno za to. Ko zdaj nastavim IMAP račun, mi začne downloadat 14236 sporočil, kar ni ravno nekaj, kar bi jaz rad. Če kdo ve... LP |
|||||
![]() |
|||||
Zacne ti downloadati le glave sporocil... in to ne 14236... ampak samo prvih 25... na dnu imas potem link za naslednjih 25 .... Tako je privzeto...lahko si pa nastavis na 25, 50, 75. 100 in 200 zadnjih sporocil ... |
|||||
![]() |
|||||
Ti si verjetno mislil na iPhonu... LP |
|||||
![]() |
|||||
Ups...res je ![]() ![]() Vendar se tudi tukaj verjetno prenasajo samo glave sporocil... in se vsebina prenese sele, ko kliknes na sporocilo... Vsaj logicno se mi zdi, da je tako... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Bom malo preveril, kje so sporočila shranjena. Nisem še imel IMAP računa, pa mi je vse to bolj novo. Na gmailu imam veliko sporočil. In ko na macu nastavim IMAP račun, mi zgleda hoče cachirat in sinhronizirat račune. Vsaj tako pravi activity okno. In to traja... in traja... Pač, tkole mamo... LP |
|||||
![]() |
|||||
imap v mail.app ti z gmaila zlouda sporočila mislim da stara največ 2 leti. zadeva ponavadi traja ene 2 dni ampak potem imaš vse maile tudi na disku, meni je preneslo vso vsebino mailov in ne le headerje. prednost je da lahk pa dostopaš do sporočil offline... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |