Jabuk
nova pravila (terms) v ITMS
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 25.02.2009 11:30:01
nova pravila (terms) v ITMS
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Včeraj sem na iTunesih dobil v potrditev nova pravila (terms) za nakupe v iTunes Music Store, kjer eksplicitno piše, da smejo nakupe v USA store-u opravljat samo tisti, ki se nahajajo v USA.

Ker imam na računu še nekaj dolarjev mi ne pusti zamenjati privzete trgovine, poleg tega pa ne bi rad, da me kakorkoli blokirajo, ker sem kupil nekaj risank in so zaščitene (delajo samo na avtoriziranih računalnikih).

Ali ima kdo iskušnje s tem? Naj sprejmem pogoje in rentam/kupim kolikor mi je še ostalo in upam, da me ne blokirajo ali kaj?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 25.02.2009 13:34:07
jst sem potrdil in opravil nakup.

lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Krško
Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.02.2009 13:40:30
Ian Pratt je napisal/a:
jst sem potrdil in opravil nakup.

lp

Jaz tudi...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 25.02.2009 16:07:40
V novih splošnih pogojih celo izrecno piše, da ima Apple pravico uprorabljat tehnike za ugotavljanje, če so nakupi opravljeni iz tujine. Seveda je to vse pogojeno z avtorskimi in sorodnimi pravicami. Pač tuja združenja hočejo služit. Ne pustijo ZDA združenjem, da bi pobiral vse.

Citiram:
U.S. SALES ONLY

Purchases or rentals (as applicable) from the iTunes Store are available to you only in the United States and are not available in any other location. You agree not to use or attempt to use the iTunes Store from outside of the available territory. Apple may use technologies to verify such compliance.

To seveda pomeni, da se naša era na iTunes Store USA zaključuje. Če kdo dobi opozorilo ali pa ga izključijo, naj ne bo presenčen.

Vir: http://www.apple.com/legal/itunes/us/terms.html
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Škofja Loka
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.02.2009 19:58:22
MitjaP je napisal/a:
V novih splošnih pogojih celo izrecno piše, da ima Apple pravico uprorabljat tehnike za ugotavljanje, če so nakupi opravljeni iz tujine. Seveda je to vse pogojeno z avtorskimi in sorodnimi pravicami. Pač tuja združenja hočejo služit. Ne pustijo ZDA združenjem, da bi pobiral vse.

Citiram:
U.S. SALES ONLY

Purchases or rentals (as applicable) from the iTunes Store are available to you only in the United States and are not available in any other location. You agree not to use or attempt to use the iTunes Store from outside of the available territory. Apple may use technologies to verify such compliance.

To seveda pomeni, da se naša era na iTunes Store USA zaključuje. Če kdo dobi opozorilo ali pa ga izključijo, naj ne bo presenčen.

Vir: http://www.apple.com/legal/itunes/us/terms.html

ena beseda : SUX !!!!! Neutral
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Monte Carlo
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 26.02.2009 20:12:56
Jaz mislim, da ne bo to tako drastično in da so se pač mogli zakonsko zaščitit, itak pa jim je v interesu zaslužek in mislim, da če malo prevetrijo US račun odpade vsaj 20% uporabnikov, kar pa mislim da si ne želijo.

Bomo videli kaj bo, vendar mislim, da se za nas ne bo nič spremnilo!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani