Pri vseh pa približno vem zakaj se gre. Pri Resident Evil so eni zombiji, ja?
No kaj priporočate:
DVD film Rambo
DVD film Terminator
DVD film Resident Evil
Hvala za priporočila!

PS: kko bi loh jst to v anketo spravu?
Kateri film je boljši? | |||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Pri vseh pa približno vem zakaj se gre. Pri Resident Evil so eni zombiji, ja? No kaj priporočate: DVD film Rambo DVD film Terminator DVD film Resident Evil Hvala za priporočila! ![]() PS: kko bi loh jst to v anketo spravu? |
![]() |
![]() Vse tri filme sem gledal, ampak jaz bi se za Švarcenegerja (Terminator) odloču. |
![]() |
Če pa bi želel kakšen bolj popcorn-film, pa je vseeno: Terminator ali pa Resident Evil. Za nas moške je vsekakor bolj zanimiv Resident Evil zaradi Mille, ki pokaže malo svoje bele polti. ![]() Nazadnje urejal/a opeter Čet 19. Feb 2009 20:20; skupaj popravljeno 1 krat |
![]() |
![]() Lp |
![]() |
ditto ![]() ![]() |
![]() |
![]() Za anketo sem pa gledal, pa jo v nekaterih delih podforuma lahko naredim oz. imam opcijo da jo ustvarim, medtem ko npr. tukaj (Ostalo) nimam te opcije. ![]() |
![]() |
Če si ljubitelj horro filmov in zombijev vsekakor Resident Evil (2002) z nadaljevanji. V prvem delu so zombiji bolj počasni, v drugih dveh (Resident Evil: Apocalypse (2004) in Resident Evil: Extinction (2007)) pa že prav grozeče divjajo ![]() Za adrenalinske zombi loverje še priporočam; - Dawn of the Dead (2004) - 28 Days Later... (2002) - 28 Weeks Later (2007) |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |