iphone se noce prizgati
|
Stevie Jabuk
Kraj: *HeAvEn* |
|
 |
|
Prispevek: #21 Objavljeno 15.02.2009 21:49:52 |
|
Očitno je tole akutna težava, ker imam zadnja dva dni podobne scene z ekranom z jabolkom...grrrrrr 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #22 Objavljeno 15.02.2009 22:38:19 |
|
Mogoče je v recovery mode. Klikni home button in sleep button hkrati za 10 sekund in potem za 8 sekund klikni še home button.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #23 Objavljeno 16.02.2009 07:20:30 |
|
Če se vidi jabolko, potem ni v dfu mode.
Problem mora biti po logiki tak, da se pač telefon noče bootat, ker nima določenih pravic za to - problem bi bil kakšen yellowsn0w, kateremu iPhone ne dovoli da bi se naložil. Najbolje bi blo en frišen restore in pa yellowsn0w še enkrat potem namestit.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #24 Objavljeno 16.02.2009 11:25:18 |
|
ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | men isto.... a mi lohk kdo pove,zdej k ga bom mogu zbrisat,a mi slovenski paket ostane pa tiste stvari,ki sem jih plačal? |
Slovenski paket je treba na novo namestiti. Problema s tem pa ne boš imel, ne bo treba mene kontaktirati.
M. |
ko hočem namestiti slovenski vmesnik,mi napiše size mismatch?! |
Ja, čakaj, ko sem ti jaz odgovarjal nisem vedel, da boš nadgradil na 2.0. Slovenski vmesnik za 2.0 je nov izdelek in ni nadgradnja 1.1.4, zato je potrebno pravice za namestitev pridobiti na novo. |
aha .... ok, pa bom hvala! |
če se prov spomnm, ko nakažem(sm že  ), čez nekaj časa samo naložim, pa je?!
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #25 Objavljeno 16.02.2009 13:15:19 |
|
ryls je napisal/a: | ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | men isto.... a mi lohk kdo pove,zdej k ga bom mogu zbrisat,a mi slovenski paket ostane pa tiste stvari,ki sem jih plačal? |
Slovenski paket je treba na novo namestiti. Problema s tem pa ne boš imel, ne bo treba mene kontaktirati.
M. |
Ja, čakaj, ko sem ti jaz odgovarjal nisem vedel, da boš nadgradil na 2.0. Slovenski vmesnik za 2.0 je nov izdelek in ni nadgradnja 1.1.4, zato je potrebno pravice za namestitev pridobiti na novo. |
če se prov spomnm, ko nakažem(sm že ), čez nekaj časa samo naložim, pa je?! |
Če je isti iphone, JA.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #26 Objavljeno 16.02.2009 14:07:26 |
|
jan_k je napisal/a: | ryls je napisal/a: | ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | MitjaP je napisal/a: | ryls je napisal/a: | men isto.... a mi lohk kdo pove,zdej k ga bom mogu zbrisat,a mi slovenski paket ostane pa tiste stvari,ki sem jih plačal? |
M. |
če se prov spomnm, ko nakažem(sm že ), čez nekaj časa samo naložim, pa je?! |
Če je isti iphone, JA. |
THX...
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #27 Objavljeno 18.02.2009 19:50:23 |
|
Hmmm, danes sem odinstaliral Backgrounder in je zmrznil (Pisalo je Return to Cydia, ura se je ustavila). Po nekaj minutah sem ga ugasnil in je prišel le do jabolka (no ananasa). In sem svar postavil na novo  . A je slučajno že kdo kaj analiziral, zakaj se je to zgodilo? Je pa res, da sem imel tudi nameščen SMS program z novoletnim logom (1stSMS ali nekaj podobnega), ki sem ga po dolgem času tudi uporabil danes, vendar je telefon še delal. Zmrznil je kasneje pri Backgrounder-ju...
Jernej
|
 |