Problem z internetom | |||||||
Sem lastnik iphone 3g 8gb, odklenjenga z yellowsnowom, firmaware 2.1. Imam itak đabest. Vse deluje tako kot more, nobenih problemov. Sedaj pa se odpravljam na smučanje v tujino in bi rad onemogočil prenos podatkov. Setting-general-network-data roaming off. Problem nastane, saj še vedno lahko grem na internet, in tega nebi rad, saj nočem dobiti vrtoglavega računa zaradi storitev v tujini. Odprem safari in dela, odprem weather, dela.Kwa je to???? In wifi imam izključen, tako da ni varijante da bi bil na netu prek wifi. Ena moznost je da grem general-network-celluar data network pa vpišem narobne nastavitve. Sam mene zanima kok je to mozn ce sem pa dau data roaming na off, ugasnil, se enkrat vklopil telefon. Je mogoče to zaradi yellowsnova? Kakšnja ideja?Lp Nazadnje urejal/a dixidoov Sob 14. Feb 2009 09:14; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ Lp Bench |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
V tem primeru (izklop roaminga) se ne bi mogel povezat s tujimi operaterji in tud signala ne bi imel. Torej bi bil ves cas nedosegljiv, kar pa mislim da ni tvoj namen. Kot je rekel kolega zgoraj - BossPrefs ali SBSettings imata switch za izklop vsake od podatkovnih komunikacij posebaj. |
|||||||
![]() |
|||||||
Izklopi se samo EDGE oz. 3G za prenos podatkov, kličeš in sprejemaš klice, pošiljaš SMS in jih sprejemaš lahko še vedno preko gostujočega omrežja. _________________ Lp Bench |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |