Jabuk
ipod slušalke
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Škofja Loka
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 31.01.2009 14:50:53
ipod slušalke
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Evo sem mal poiskal po searchu pa nisem nobene pametne teme najdu ki bi mi pomagala......se pravi rabim slušalke za ipod touch ki bi bile udobne za uho in ki bi imele dober zvok Smile sepravui rabil bi linke screene in kaj podobnega. Aja pa če bi se jo dalo nabaviti v sloveniji ali pa na strani ki ima tudi možnost plačila po prevzemu Very Happy
malo zahtevno ampak vseeno upam da boste lahko pomagali

P.S nemaram prov preveč in ear slušalk Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 31.01.2009 19:31:38
http://www.mimovrste.com/katalog/511/slusalke .. sem prepričan da boš najdo kaj zase = ) .. sam sem bil uporabnik skullcandy smoking buds samo so inear .. ampak zvok je bil naravnost fantastičen .. sploh ob kaki nastavitvi equalizer.ja = ) no malo poglej pa boš vido .. sicer je pa teh OnLine trgovin malo morje .. recimo bigbang še ma svojo .. pa comtron oz. comshop ... potem maš tudi enaa .. IN ja .. pri vseh teh lahko plačaš po prevzetju = ) .. malo počekiraj pa pol objavi kaj ti je všeč da vidimo xD
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 11.02.2009 10:59:24
Če nemaraš inear slušalk ti priporočam skullcandy hesh. Mam jih tt sam in so odlične. Resda so drage vendar je cena čisto opravičena. Very Happy

Link:

http://www.napeto.com/slusalke-skullcandy-hesh-black-headphones-p-5449.php
Jabuček

Jabuček

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 11.02.2009 14:14:02
Skullcandy über alles. Imam skullcandy GI, Icon in Smoking Buds. Odlična kvaliteta, zvok basi in nasplošno vse. Močno priporočam!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 11.02.2009 14:29:59
Se strinjam sam imam od SKULLCANDY smokin buds rasta in moram rečt da je zvok enkraten basi se dobro slišijo, priporočam ti da jih vzameš prek MIMOVRSTE ker so tam ful poceni.Drug teden grem pa še iskat SKULLCANDY LOWRIDER to so ti naglavne slušalke z 40 mm zvočnikama in če posebne ediciji od MARKA FRANK MONTOYA.Te so ti ful dobre slušalke ti jih priporočam.Ajde veselo nakupuj
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 11.02.2009 15:05:08
Re: ipod slušalke
http://www.bolha.com/oglas382585687

Če bo koga zanimalo... Jih imam še ene par na zalogi...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 11.02.2009 20:12:00
timko je napisal/a:
Se strinjam sam imam od SKULLCANDY smokin buds rasta in moram rečt da je zvok enkraten basi se dobro slišijo, priporočam ti da jih vzameš prek MIMOVRSTE ker so tam ful poceni.Drug teden grem pa še iskat SKULLCANDY LOWRIDER to so ti naglavne slušalke z 40 mm zvočnikama in če posebne ediciji od MARKA FRANK MONTOYA.Te so ti ful dobre slušalke ti jih priporočam.Ajde veselo nakupuj

Kolikor sem gledal teste treh slušalk od Skullcandy so stvari kar se tiče zvoka menda zanič. Test sem bral v računalniški reviji, ki ji zelo zaupam tako, da bo ta ugotovitev verjetno držala.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 14.02.2009 12:01:30
roli je napisal/a:
timko je napisal/a:

Kolikor sem gledal teste treh slušalk od Skullcandy so stvari kar se tiče zvoka menda zanič. Test sem bral v računalniški reviji, ki ji zelo zaupam tako, da bo ta ugotovitev verjetno držala.

MIslim da boš mogo menjat revijo.. Ker jaz si slušalk ki ne igrajo vredi sploh ne dam na ušesa .. in skullcandy niso ene izmed teh...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani