Jabuk
Ibook g4 z USB IrDA
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.02.2009 09:12:38
Ibook g4 z USB IrDA
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej imam ibooka g4 in pa nasel sem usb irda. Zanima me ali je mogoce preko ir-ja krmilit ibooka (podobno kot appleTV ali pa novejse applove prenosnike - front row)? Uporabljal pa bi logitech harmony pilota.

Lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.02.2009 10:44:26
Re: Ibook g4 z USB IrDA
jfk je napisal/a:
Torej imam ibooka g4 in pa nasel sem usb irda. Zanima me ali je mogoce preko ir-ja krmilit ibooka (podobno kot appleTV ali pa novejse applove prenosnike - front row)? Uporabljal pa bi logitech harmony pilota.

Lp

Mislim, da ja.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 10.02.2009 15:34:15
luka je napisal/a:
jfk je napisal/a:

Lp

Mislim, da ja.

Samo bi vrjetno moral met kaksen driver za ir, ker ne vem kje naj iscem, da bi ga aktiviral (ce v system preferences v iskalno polje napisem irda, mi nic ne najde). Pod About this mac -> More info, pa mi ga pod USB zazna. Ne znam pa ga uporabit
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ig
Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 10.02.2009 15:36:01
jfk je napisal/a:
luka je napisal/a:
jfk je napisal/a:

Lp

Mislim, da ja.

Samo bi vrjetno moral met kaksen driver za ir, ker ne vem kje naj iscem, da bi ga aktiviral (ce v system preferences v iskalno polje napisem irda, mi nic ne najde). Pod About this mac -> More info, pa mi ga pod USB zazna. Ne znam pa ga uporabit

Poišči driverje pa bo.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani