Živjo!
Zanima me če ima kdo mogoče pisalo za IPHONE IN IPOD TOUCH.A ste z njimi zadovoljni pa če se zaslon slučajno ne opraska pa kje bi lahko to dobil najugodneje.Hvala za odgovore
| PISALO ZA IPHONE IN ITOUCH | |||||
Živjo!
Zanima me če ima kdo mogoče pisalo za IPHONE IN IPOD TOUCH.A ste z njimi zadovoljni pa če se zaslon slučajno ne opraska pa kje bi lahko to dobil najugodneje.Hvala za odgovore |
|||||
Z pisalom ni mogoče pisati.
LP |
|||||
Je mozno... je pa treba imeti posebno pisalo... ne vem pa, cemu bi ga rabil...saj je sam operacijski sistem narejen za upravljanje s prsti Imenuje se Pogo Stylus >> http://www.tenonedesign.com/stylus.php
![]() |
|||||
se ti ga ne splaca ker itak lohk s prsti klikas ...
|
|||||
si ze probal upravljati iPhone pozimi na smucanje? Ze samo za odgovoriti moras dol dati rokavice... Res pa je, da je tako "veliko" pisalo tudi malo neprakticno in ga nimas kam lepo pospraviti... |
|||||
Tuki se strinjam s predhodnikom - ravno pozimi se pojavi težava.. Že če imaš roke samo malo dlje časa na mrazu, iPhone dotika preprosto ne prepozna
|
|||||
Svinčnik si lahko naredis tudi sam. Rabis le košček aluminijaste folije, ki ga oviješ na koncu pisala (na ploščatem koncu), ter ga čvrsto utrdiš.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |