Mighty mouse | |||||
Na mighty mousu se mi je tale gumbek za Expose nevem kaj je to ampak kot da bi se mi zrahljal in kak se malo bolj dodatkem takoj začne klikat in oknja sem pa tja (ampak to na trenutke potem nekaj časa pustim in je spet normalno). To me zelo moti. Drugače sem odvisen od te funkcije na miški samo nočem da je to tak fejst občutljivo. Mogoče ve kdo kaj se da naredit? Pa prosim ne mi pisat da je ta miška slaba in naj menjam, ker meni ugaja. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ne piši traparji, če ima slučajno miško še v garanciji naj jo nikakor ne razstavlja sam ... drugo pa če bi poznal tehnologijo delovanja same miške ni bi pisal traparij o nekvaliteti. @Roni Super bližje rešitvi ![]() ko ti bo miška pričela delati težave (da klika kar sama vsepovprek) se z drugo roko dotakni (primi) za "nogo" iMac-a. In če se bo miška umirila (boš lahko naprej normalno delal z njo) potem sporoči. Če se bo umirila (ko se boš dotaknil noge) ti lahko kar povem kje je težava. Težava je v električnem omrežju v katerega je priklopljem iMac. Ali je slaba električna napeljava ali pa ima katera od naprav probleme (gre proti koncu)... Pri meni je bila težava da mi je šel proti koncu napajalnik za tv komunikator in mi je povzročalo motnje v delovanju miške. Ko se je napajlnik izklopil iz el. omrežja je miška pričela delovati normalno ni ostalo drugega kot da ga zamenjam, po zamenjavi adapterja vse spet normalno špila... Pri tebi je težava dokaj preprosto rešljiva, razmisli katera naprava deluje v trenutku ko ti miška povzroča težave... (seveda ob predpogoju da dotik z roko odpravi nepravilno delovanje miške) V glavnem sporoči kakšna bo situacija ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sporočim ko sem mi zgodi spet to nenormalno klikanje. Hvala imamo ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
A se vam tudi te zdijo brez veze, bedne, zanič, slabe kvalitete??? Če ja, kaj potem ste kupili Mac-a samo zato da se nosite naokoli, koliko ste đeki in da vam je računalnik podaljšek spolnega uda ![]() Upoštevam komentarje, da nekomu MM ne odgovarja(mu ni všeč) zaradi same oblike, to popolnoma razumem saj ima vsak svojo pozicijo roke, ki mu najbolje odgovarja... @pinc in TK bi lahko prosim pokomentirala zakaj menita da je MM vama zanič oz. obupna miška, no prosim... (čeprav gremo že kar offtopic z tem pregovarjanjem, ampak imam počasi zadosti postov z takšnimi vehamentnimi in povšnimi ocenami o MM) |
|||||
![]() |
|||||
PS: Če ima miško v garanciji, jo naj nese na popravilo pa bo mir. Ne pa da sprašuje tukaj, kaj naj stori. PPS: Mighty Mouse je ena najslabših stvari, kar sem jih v življenju kupil (pa sem že imel audiovox-a - telefon za 2 sit). |
|||||
![]() |
|||||
PS: 100 ljudi 100 cudi pa brez zamere ![]() |
|||||
![]() |
|||||
BTW: Za vse, ki mislijo, da je mighty mouse super zaradi integracije v OSX. S programom steermouse lahko katerikoli miški nastaviš poljubne funkcije (jo popolnoma integriraš v OSX). Kot sem rekel... moja trenutna miška opravlja vse, kar je znal mighty mouse (tudi exposee) in še veliko več... |
|||||
![]() |
|||||
Drugače meni miška paše lepo v roko, ful sem se navado na stranska gumba expose, pa še v WoWu mi prav prideta ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Torej če ne znaš odpreti miške in jo moraš na silo je po tvojem to znak nekvalitete. Torej želiš pri starem MacBook-u (vstavi poljubo katerokoli stvar) zamenjati disk ker ga moraš na pol podreti in se ti vmes nekaj zlomi in potem ne deluje več to pomeni da je to znak nekvalitete? No ja malo za lase privlečeno kajne? Jah neznanje in sam svoj mojster pri občutljivih stvareh je hudič ![]() Pred časom sem imel miško Logitech mx1000 nekaj ni delalo ok sem jo odprl ker je nisem znal sem v postopku zlomil nosilec za levi gumb a vendar ne trdim da so vse miške logitech modela mx1000 zanič in slabe kvalitete ker vem da je bila moja neumnost in neznanje razlog za uničenje. v primerjavi s pravimi gumbi zelo nepraktična Hmm zakaj že? Ali ne opravljajo svojega dela. Aha morda zato ker te pozicija gumbov ne sili da moraš z celo dlanjo držati miško, Če bi jo uporabljal bi opazil da levi/desni klik narediš tudi če miško pritisneš na njenem "hrbtu" ah to pa vendar res ni praktično kajne, sploh ker te roka po nekaj urah držanja miške že pošteno boli (pa ne glede katere miške)?! Če ima miško v garanciji, jo naj nese na popravilo pa bo mir. Ne pa da sprašuje tukaj, kaj naj stori Tole kar je napisano je ne tako pogost primer, če je napaka v tem kar sem mu napisal, ker ko bi jo prinesel na servis bi jo tam stestirali in rekli da je vse ok, ko pa bi jo prinesel domov pa bi bila težava ista, konec koncev pa je tako da takšnega vprašanja na tem forumu še ni bilo medtem ko pa je na tisoče istih butastih vprašanj za iPhone pa se noben ne oglasi! (da ne bo pomote ga imam tudi sam pa sem do sedaj še vse težave rešil z tem da sem najprej prebal kaj, če pa nič ne najdeš (kar v tem primeru je tako) potem se vpraša!) moja trenutna miška opravlja vse, kar je znal mighty mouse (tudi exposee) in še veliko več... Sem vesel zate da si z svojo miško zadovoljen čeprav ima vso tehnologijo v njej starejšo od 10+ let starih mišk ![]() ![]() ![]() lp |
|||||
![]() |
|||||
Moja izkušnja: Logitech MX Revolution, takrat najdražji model Logitecha, ki jo pač potrebujem zaradi 32 kombinacij tipk. Po skoraj dveh (2) letih uporabe (maj 2007) imam doma že tretjo (3) miško, dve sta šle k hudiču že za časa garancije. Slaba kvaliteta. Tale zadnja je nekoliko boljša ampak jo polnim na dva (2) dni. Baterija v k***u. Ravno tako mi je ta miš na desnem zapestju "zrihtala" pol centimetra debelo kožno zatrdlino, verjetno zaradi ultra ugodnega položaja. Brez zamere, ampak oblike je kot ruski tank iz šesdesetih let. Rešitev: Uporaba MM kadarkoli ne potrebujem tek dodatnih kombinacij tipk. Položaj roke 1.000.000x boljši. Da pa ne bo kdo (Pinc) rekel, da sam hvalim MM pa še tole. Edina prednost MX proti MM je 2400 dpi proti 800 dpi. To pa je tudi vse. LP |
|||||
![]() |
|||||
Pa menjava diska pri macbooku je lažje izvedljiva kot pa čiščenje kroglice pri mighty mouse (ki je zalepljena). Zame je znak nekvalitete, da se po enem letu kroglica zapaca in je ni možno na enostaven način očistiti. Je pa lepo videti, da so nekateri zadovoljni tudi s tistimi stvarmi, pri katerih je apple zgrešil ![]() |
|||||
![]() |
|||||
če imaš blizu česa magnetnega je lahko to problem jaz sme mel miško zravn table z magneti pa je ful ponorela |
|||||
![]() |
|||||
Zgrešil po tvojem skromnem mnenju. LP |
|||||
![]() |
|||||
Če tebi ni všeč moreš zdaj vsem predajat o tem kak je miška najslabša? Daj nehaj no, vsak ma svoj okus. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |