Še na bolhi so rabljeni dražji
| MacBook v Tušu | |||||||
Evo pa še danes so dobili uporabniki tuš kluba kupon za 10% popust, torej macbook za ceno 630 eur
Še na bolhi so rabljeni dražji |
|||||||
Če jih še imajo kje... V Mariboru so takoj šli.
|
|||||||
Kupon imas... samo MacBooka bo pomoje tezko dobiti... Ce se prav spomnim, je nekdo napisal tukaj, da jih je bilo 20 na voljo... pa da sta bila v Kranju dva, ki sta bila ze prodana... |
|||||||
Poskusi v MS, mogoče še majo kakega, sicer enega sem jaz vzel - naš prvi Mac
LP -J |
|||||||
Dva sta bila v MB v Planet Tušu. |
|||||||
20 komadov
|
|||||||
Je 950 grafika, ja. Na moje veliko presenečenje je igral full hd video, medtem ko ga moj hackintosh ne more (2.4, 2gb ram, ati 2600 xt) LP -J |
|||||||
Ja 720p HD predvaja, medtem ko pri 1080p začne kar fajn kašljat
|
|||||||
Meni ne. |
|||||||
Kaj tebi ne? |
|||||||
Kašlja.
|
|||||||
Meni rabi, da se zbufferira, potem pa vredu predvaja. Res me je presenetil ta Macbook, sem pričakoval, da bo počasnejši, ampak tudi iLife 09 perfektno deluje na njem. Skratka, super nakup.
LP -J |
|||||||
St0rMl0rD, predvčerajšnjim sem bil v Tušu v MS, pa so imeli samo MacBook Air. Kdaj so dobili bel Macbook?
|
|||||||
Jaz sem šel takoj na dan akcije zjutraj tja, sem ga rezerviral in ga ob 15 pobral. Niso pa jih meli razstavljenih sploh tačas. LP -J |
|||||||
Sej če pogledaš ni nič slab hardware, procesor je še kar hiter, RAM daš 2Gb pa ne boš imel nobenih problemov. Najbolj švoh točka je pa grafična, vendar še to se pozna samo v bolj redkih primerih, pri splošni uporabi pa skor nič. |
|||||||
Ma ja, saj pravim, da je zadeva hitra že pri tej konfiguraciji. Sestra ga uporablja le za osnovno uporabo, tak da bo nadgradnja verjetno komaj čez čas, če pa bi ga kupil zase, pa bi takoj vanj dal not 250 diska pa 4 gb rama, da bi še bolj letel.
LP -J |
|||||||
En noob kvezit tlele. Kot sem konstatiral ima naprava inštaliranega Tigra. Ali je mogoča nadgradnja na Leoparda in seveda kako jo izvesti. Upgrejd ali je treba kupiti nov OS? Upam, da ne. Ali hardware sploh supportira novejše različice (Leopard)? Nism namreč doma v svetu OS X-a, tako da.... Thnx za hiter odgovor.
|
|||||||
Leoparda bo potrebno kupit,dela pa na tem hardwaru vendar je Tiger IMO bolj odziven,predvsem pa porabi manj pomnilnika.
|
|||||||
@ boris42:
Res se mi zdi, da se z svojimi izkušnjami MALO preveč važiš. Prav tako iztopaš po tem, da vedno propagiraš Apple izdelke in njihove porgramske rešitve, čeprav to pogosto sploh ni rešitev problema, ki ga je kdo iskal. Zato najbrž izpadeš, kot da si plačan od Appla, da jim delaš reklamo na tem forumu in prepričuješ ljudi v nakup njihovih izdelkov. Ne rečem, da se na stvari ne spoznaš, oz. da nimaš izkušenj, vendar to preveč poudarjaš in včasih tudi zelo ''mimo usekaš''. |
|||||||
Na žalost ta mašina ne podpira 4Gb rama. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |