Jabuk
Baterija Macbook
Jablanator

Jablanator

Kraj: Koper
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.02.2009 10:53:05
Baterija Macbook
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!
Jst mam pa prioblem... in sicer mi je učeri kr crknla baterija. Je ne prepozna niti ne polne. Sem jo pol probu na drugmu in isto. Pa še drugo baterijo v mojga in je delala. Akdo ve, če bi se dal kje kakšno rabljeno kupt. K nove so kr drage?
aja pa če je meu še kdo podobno težava in če je blo kej druzga koker crknjena baterija.
Hvala.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Celje
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 04.02.2009 19:05:47
Če ti tvoja baterija ne dela v dveh različnih računalnikih in ti v tvojem računalniku deluje druga baterija ... potem je 100% kriva baterija.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 04.02.2009 19:53:07
sm učerej reševal podoben primer ampak acer aspire one star 2 mesca, kao mrtva baterija.
edino kar je pomagalo je: normalno, ugasnt mašino, jo iz elektrike izklopit, baterijo vn potegnt in potlej na suho Smile 1 minuto držat power gumb. skup sestavt in pognat mašin.... ne moreš verjet trik je bil uspešen. pa ni to moja pogruntavščina ampak sm jo najdu na netu. za meka pa ne vem.... probej in javi Smile Bojda oz. izgleda to ni problem baterije ampak mašine.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani