Kupu sm Omnio sam zato ker mi je en nabiju kok je hud pa da nimam pojma ko iPhone hvalim. Sm prodal Omnio še predn sm ji dokonca nafilu baterijo. Skret Tale HTC pa pomoje tut ni nč bolš
vse lepo in prav... ima nekaj cukrov, ki si jih ne bi branil na iPhonu... ma definitivno svoje prednosti in tudi slabosti... po pravici povedano, je tole boljse od iPhona "out of box", torej brez jailbreaka, ki je res za en k**** PDA naprava - moti predvsem nezmoznost spreminjati nekatere osnovne nastavitve.
predvidevam, da bi bil iphone killer, bi moral biti tudi cenejsi od iPhona... in tole ni...
iPhone ima kar dobro konkurenco, vendar ga predvsem "kul" faktor drži na vodilnem položaju.
HTC Touch HD je po mojem mnenju povsem soliden telefon, poleg tega je v mnogih pogledih boljši od iPhone-a. Večji ekran z precej večjo ločljivostjo, tankost, dizajn, fotoaparat, uporabniški vmesnik(Za vse, ki ga še niso imeli v rokah-ogabnega WinMobile vmesnika se skoraj ne pritakneš, vse upravlješ skozi HTC-jev TouchFlo 3D, ki je zares kul in lep, ter uporaben )
Nekdo je omenjal pritiskanje po ekranu-logično, saj telefon uporablja drugačen sistem zaznavanja dotika. V nastavitvah se da povečati občutljivost, kar da občutek, podoben iPhonu.
imel v rokah, malce se z njem poigral in moram priznati, da je od vseh iPhone "killerjev" daleč najboljši. Uporabniški vmesnik še ni docela dorasel tistemu na iPhonu, ni pa daleč in največja cokla mu je Windows Mobile. Se le vidi, da ima iPhone uporabniški vmesnik izdelan za točno določeno napravo, medtem ko se WM trudi delovati na mnogo napravah s še več različnimi načini upravljanja.
Po tehničnih specifikacijah pa je seveda močno pred iPhonom.
Kar se pa tiče Htc Touch HD, pa lahko povem, da ga imam in sem iphone rade volje in brez pomislekov zamenjal zan. Meni osebno veliko bolje odgovarja, če bodo pa Androida v tem letu vposobel pa ploh ni debate.
iPhone...pa doooolgo dooooolgo nič...z Omnio smo zdržali točno 24 ur, ostalega niti nočem probat, ker je horror...kolega ma HTC Diamond, ki mi ga sploh ne upa pokazat, ker mu non-stop šteka pa interface je kr nekaj.
Res je! Full težko je skužit čisto osnovne stvari, interface je očitno samo za tiste z dr. nazivom narjen...al pa sem jaz(in večina folka, ki je mela ta telefon kdaj v rokah) neumna