Jabuk
rabljen iphone, nov itunes
Jabuček

Jabuček

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.01.2009 20:19:52
rabljen iphone, nov itunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
pozdrav!

kupil sem rabljen iphone, ki je ze jailbreakan in ima dosti aplikacij. zanima me kako te aplikacije prenesem na racunalnik, da jih ne bom izgubil ko bom s sinhronizacijo prenasal nove, ki sem jih sam zloadal iz itunes store?
kot drugo pa me zanima tole : sedaj imam svoj itunes account in me zanima, ce se bo avtomaticno prenesel z sinhronizacijo ali bom moral sam to spremeniti na iphoneu in kako?
zahvaljujem se za pomoc, saj vem da sprasujem stvari, ki so nekaterim samoumevne, vendar pa sem se bolj nov v podrocju iphoneou in mi ze lazje stvari delajo preglavice.

hvala za pomoc.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 26.01.2009 20:45:34
Aplakcije imaš vse shranjene na svojem domačem računalniku, na katerem sincaš phone. Tako da ni nobene možnosti, da bi se kaj zgubilo.
Drugi problem pa rešiš tako, da na itunesu, pred syncom spremeniš svoj account na itunes store, syncaš in bo sam zamenjal račun, in nobena aplikacija se ne bop zgubila.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 26.01.2009 21:28:12
ja samo js sm kupu rabljen iphone in domac racunalnik od iphona je od tega k sm ga js kupu, tko da on ma na svojmu racunalniku use. na svojga ga se nism povezu ker se bojim da bom zgubu use aplikacije, tko kt se zgubi musko na ipodu, ce na ipoda nalozis se musko iz druzga racunalnika. tko da pomojm je kksn program za to, tko kt obstaja program, da das musko iz ipoda na drug racunalnik, ki ni domac oz. tisti iz katerega si musko nanj nalozil.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 26.01.2009 22:06:33
Aplikacij ne boš izgubil (razen, če boš delal restore). Prenesti jih pa tudi ne moreš na računalnik (če niso bili slučajno inštalirani preko iphone-a --> to pomeni, da na telefonu ni shranjene ipa datoteke), ker lastnik itunes računa jih lahko vedno prenese preko interneta na nov računalnik.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 27.01.2009 01:34:43
to se pravi, da ce bi imel njegov (prodajalcev) itunes account in password, bi lahko applikacije prenesel iz iphona v svoje itunese, potem pa prek svojega accounta in svojih itunesov nazaj na iphone?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani