the application XY cannot be opened | |||
vse aplikacije so mi delovale do danes, ko sem sel na cydio in installerja prek iphona (sel sem ze veckrat pa ni bilo problemov) in sedaj mi ne odpre nobene aplikacij vec (tistih, ki dobijo krizec, ko ikono pritisnes in jo dalj casa drzis). sedaj pa nevem kaj sem narobe naredil. prenesel sem si nekaj igric, ki mi delajo, vse od prej pa ne. res pa je da sem bol nov z iphonom in ne vem veliko, tako da res prosim za pomoc. ali kdo ve kako si lahko pomagam? hvala! |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Ponavadi je v tem fora. Bi pa prosil še - kateri software imaš gor naložen? 2.2? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kupil sem rabljen iphone, ki je ze jailbreakan in ima dosti aplikacij. zanima me kako te aplikacije prenesem na racunalnik, da jih ne bom izgubil ko bom s sinhronizacijo prenasal nove, ki sem jih sam zloadal iz itunes store? kot drugo pa me zanima tole : sedaj imam svoj itunes account in me zanima, ce se bo avtomaticno prenesel z sinhronizacijo ali bom moral sam to spremeniti na iphoneu in kako? zahvaljujem se za pomoc, saj vem da sprasujem stvari, ki so nekaterim samoumevne, vendar pa sem se bolj nov v podrocju iphoneou in mi ze lazje stvari delajo preglavice. ![]() hvala za pomoc. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |