SEM NOV UPORABNIK IPHONE-A IN ME ZANIMA KAKO LAHKO ZAVRNEM KLIC, ČE ME KDO KLIČE.
| KAKO SE ZAVRNE KLIC, ČE TE KDO KLIČE | |||||
SEM NOV UPORABNIK IPHONE-A IN ME ZANIMA KAKO LAHKO ZAVRNEM KLIC, ČE ME KDO KLIČE.
|
|||||
Zanima me tudi če ve kdo za kakšen program, ki ti pri klicu pokaže sliko klicočega čez cel zaskon.
|
|||||
Mislim, da klic zavrneš s pritiskom tipke ON/OFF...
|
|||||
Ce na zgornjo tipko pritisnes 1x, ga utisas, ce 2x, ga zavrnes (busy).
Velika slika se avtomatsko prikaze, ce ima kontakt nastavljeno ustrezno veliko sliko. Ni ravno cez cel zaslon, je pa velika. |
|||||
Velika slika se prikaže, če je slika bila ustvarjena z iPhoneom, če pa je bila že v kontaktu, ko se je informacija o tem sinhronizirala na telefon, pa je slika majhna. LP -J |
|||||
včasih je fajn prebrat navodila
|
|||||
Malo te bom popravil
Edit: Tacas, ko sem shranjeval slikco, so me ze priehiteli |
|||||
Jaz ce dodam sliko v Address Book (veliko) in syncam telefon, jo vidim veliko na telefonu. Ko urejam kontakt in ko me oseba klice. Ravnokar preverjerno.
Mogoce z Outlook/Exchange ni tako ok spedenana sinhronizacija kot z Address Book. |
|||||
Res je, meni se tudi prikaze ta velka slika, pa so bili kontakti syncani iz Win address booka. Je pa res, da so tja prisli iz iPhona kot backup pred nadgradnjo fw.
|
|||||
Verjetno so v Address Book prisli tudi preko Putlooka... Jaz imam imenik v Outlooku, na Exchange serverju,... in so slike dodane ze od prej (se na kaksni Nokii ali kaksnem Windows Mobile mobilniku)... in v tem primeru so slikce majhne...
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |