Potrebujete pa lasten VPS in dostop do Soniox API ključev.
Da vidite izgled, prilagam slikice.

| Aplikacija Scriptly – narekovanje v iOS v slovenščini. | |||||
|
|||||
|
|||||
me zanima
|
|||||
Ali se da namesto VPS uporabiti domači Synology NAS?
|
|||||
Ali bi lahko aplikacijo oziroma skripto delil? Imam Synology NAS in me zanima, ali bi lahko backend poganjal kar na NAS-u namesto na VPS-u. Če je potreben Docker, katera tehnologija je uporabljena (Node.js/Python itd.)?
_________________ |
|||||
_________________ |
|||||
Vprašanje za tiste, ki ste zadevo preizkusili: bi morda dodali kakšno izboljšavo oziroma kaj manjka?
|
|||||
Jaz bi z veseljem. Ali bi lahko kdo melce več napisal kako spraviti to na domači Synology? Vsaj oris.
|
|||||
Glede tega bi bo znal pomagati Michael.
Edino ker jaz lahko naredim, da ti delim instalacijske pakete.
|
|||||
Scriptly – namestitev na Synology 1. Na Synology namestimo Python 3 - Paket namestimo v Package Center- verzija 3.9 2. Na NAS skopiramo Scriptly - Celotno mapo Scriptly damo na NAS, npr.: /volume1/Scriptly 3. Namestimo potrebne Python knjižnice - Preko SSH se povežemo na Synology in izvedemo namestitev iz requirements.txt. 4. Nastavimo vrata (port) - Scriptly smo nastavili na določena vrata, npr.: 8787 - Ta port smo nato odprli v Synology Firewallu. 5. Dostop od zunaj - Na routerju smo naredili port forwarding: zunanji port → IP NAS-a → 8787 Tako je Scriptly dostopen tudi izven domačega omrežja. 6. Samodejni zagon - V Synology smo nastavili, da se Scriptly samodejno zažene ob zagonu NAS-a, tako da ga ni treba ročno zaganjati po vsakem restartu. To preko task lahko nastaviš 7. Preverjanje - Lokalno: http://IP-NAS-a:8787 - Od zunaj preko nastavljenega zunanjega naslova/porta. Bi ti pa predlagal da si pomagaš z chatgpt predvsem zaradi ukazov v terminalu. Korak po korak. Ti vse napiše in vsak ukaz bo zgoraj navedeno navodilo naredil. _________________ |
|||||
imas na ZS.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |