Meni tudi dela BP brezzicno ... (Mazda 2023) ... Preko kabla niti nisem probal, verjetno pa tudi deluje ...
| iOS 27 | |||||
Meni tudi dela BP brezzicno ... (Mazda 2023) ... Preko kabla niti nisem probal, verjetno pa tudi deluje ...
|
|||||
Pomoje, ce ti ze sedaj deluje, ne bi smelo biti problemov ... Meni ne uspe sploh aktivirati... pa ne vem, ali je krivec to, da je beta ... sem pa s pomocjo supporta nasel se en razlog, ki bi lahko bil vzrok. To je, da imam NR pri A! sklenjeno na pravno osebo ... in bi po besedah fanta na supportu moral nas skbrnik kontaktirati, da se sploh to omogoci. Naceloma je menda na voljo samo za fizicne osebe. |
|||||
Dela na pravno osebo bp (ios26). Potrebno je kontaktirati skrbnika, cena pa je okoli 4€/mesec. Imam pa eno vprasanje. SiriAI v eu. A ga je kdo omogocil. Menda se imam us account iz starih casov, menda gre prek tega. Kako je potem z narocninami (apple one ipd…)..? Nazadnje urejal/a Tomba Pon 14. Sep 2026 14:57; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Dela, ko se prijaviš z non-eu računom ali pa greš fizično iz eu. Naročnine ne delajo, npr. apple music pobriše vse downloade in te prijavi v ta drugi račun.
|
|||||
A je kater ki naredi backup pred posodobitvijo? Jaz še do sedaj nisem nikoli in vedno vse ok..
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |