to je moj prvi post na tem forumu in na vas se obračam s prošnjo za pomoč pri nastali težavi (oz. težavah).
V osnovi smo družina, ki uporablja android sistem, za letošnji rojstni dan pa je si je hčera s prispevki iz daril, najino pomočjo in nekaj lastnimi prihranki kupila njen prvi iphone.
Njen telefon in apple account je ok in deluje BP, težava pa je nastala z mojim apple accountom, ki je povezan z njenim.
Sam sem si tudi ustvaril apple account in je do pred cca 3-4 tednov se delovalo BP, od svaka sem si sposodil tudi Iphone 14 za uporabo in "potrjevanje" nameščanja aplikacij na hčerinem telefonu itd..
Pred cca 3-4 tedni pa se je nekaj očitno zapletlo z mojim apple accountom. Naprava je začela sama zahtevati vpis gesla, ki ga ni sprejela.
Probali smo z ponastavitvami, pa nikakor ni ratalo.
Na strani iforgot.apple.com dobim sporočilo, da je račun zaklenjen in ga ni možno uporabljati.
Težave so torej:
1. zaklenjen/blokiran moj apple account
2. nezmožnost nameščanja in upravljanja hčerkinega telefona in
3. posledično tudi zaklenjene iphone od svaka, kjer ne morem izbrisat svojega računa iz naprava (vklopljena je tudi funkcija find my phone, kjer bo tudi po ponastavitvi z veliko verjetnostjo zahtevalo vpis z mojim apple accountom).
Prosim vas za pomoč oz. nasvete kako se lotiti težave, primarno s tem, kako lahko odblokiram moj apple account, ker s tem se rešita tudi ostali 2 težavi.
Hvala za pomoč in nasvete
Če sem post objavil v napačni sekciji lepo prosim admina, da temo prestavi v ustrezno sekcijo.
Lep pozdrav
Žiga

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani