sem v fazi nakupa pametne ključavnice in se nagibam k Nuki Pro (5.gen). Kakšno mnenje ali izkušnje? Priporočate katero drugo?
Hvala.
| Smart home | |||||
Pozdravljeni,
sem v fazi nakupa pametne ključavnice in se nagibam k Nuki Pro (5.gen). Kakšno mnenje ali izkušnje? Priporočate katero drugo? Hvala. |
|||||
Z nuki nimaš kaj falit. Jest bi sicer reskiral še 80 eur za ultra.
|
|||||
Imam obe NUKI ključavnici Ultra in Pro 5, osebno bi ti tudi jaz bolj priporočal ultra (hitrejša, tišja in sama instalacija BP), jaz sem sicer vzel ULTRA z cilindrom ker mi vizualno na vrata ko jo namestiš najbolj paše in ni tistega občutka da se jedva drži na obstoječem cilindru. _________________ Iphone 17pro |
|||||
Treba pa je vedeti, da se pri pro varianti da kupiti novo baterijo pri ultra je pa v primeru degradacije oz napake baterije ključavnica za v smeti.
|
|||||
Hvala za mnenja in izkušnje. Nagibam se bolj na PRO, ker ne želim cilindra zamenjat. Če prav razumem PRO potem takem ni najbolj fiksna?
|
|||||
Ultro lahko vzameš tudi brez cilindra, kako bodo pa ključavnice fixne na vratih je veliko odvisno od samih vrat in obstoječega cilindra. Mene je pri teh nadgradnjah zmotilo predvsem to, da izgled je še nekako ok, ko pa je ključavnica v delovanju se vse skupaj maje sem in tja....Pri pro, ki je montirana v drugem fletu sem to rešil z dodatnim vijakom _________________ Iphone 17pro |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 34, 35, 36 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |