Fizično lahko tipke kadarkoli zamenjaš/odstraniš.
Preveri spodnji posnetek, kjer ti gospod lepo razloži, oziroma podrobno pokaže, kako to narediš. On sicer odstrani vse tipke, spuca mehanizem itn.
| Tipkovnica | |||||
Fizično lahko tipke kadarkoli zamenjaš/odstraniš.
Preveri spodnji posnetek, kjer ti gospod lepo razloži, oziroma podrobno pokaže, kako to narediš. On sicer odstrani vse tipke, spuca mehanizem itn. |
|||||
Eh, popravek: fizična slovenska/hrvaška QWERTZ tipkovnica za Mac računalnike s strani podjetja Apple je uradno na voljo od leta 2024. Nisem videl te teme: QWERTZ slo usb-c tipkovnica |
|||||
Saj zdaj, ker imam nastavljeno Slovensko QWERTY, ne rabim fizično menjat tipke, ker ima moja tipkovnica že postavljen Y zgoraj in Z desno spodaj. Samo pravim, da se bom moral navaditi drugje pritisnit pri uporabi teh dveh črk.
|
|||||
Smo mel že večje probleme, pa jih glih tko nismo rešili.
Jaz sicer nisem še nikoli imel qwertz tipkovnice. Sem pa sem in tja delal na Winsih. Me najbolj moti, ker so vsi shortcuti na ctrl in ne na cmd. To pomeni, da ctrl komaj dosežeš z mezincem, cmd pa komot s palcem in s tem ni problem dosečt katerekoli tipke. Tko da cmd-z al pa cmd-y stisnit se da navadit. Itak je bil pa totalen polom, ko nisem mogel dobit več ameriške tipkovnice. Na njej so delali vsi adobovi shortcuti. Na lokalizirani tipkovnici pa jih pol več ne dela. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |