Jaz mislim da on prodaja iPad Air - vsaj po izgledu in polnilcu USB-c, tak da je cena kar solidna.
| Zaupanja/Nezaupanja vredni (jabuk.si) uporabniki | |||||
Jaz mislim da on prodaja iPad Air - vsaj po izgledu in polnilcu USB-c, tak da je cena kar solidna.
|
|||||
|
|||||
Pucko je poštenjak, in vsaka beseda je odveč.
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
No jest ipada brez tipkovnice ne maram, razen minija, ki ga imam za navigacijo v kamperju. Navaden ipad ali celo pro 13 je pa za držat v roki no go. |
|||||
Hvala denismu, vse perfect.
|
|||||
Hvala robi07!
Zelo korekten pri prodaji. |
|||||
Hvala, enako. naj ti dobro sluzi
_________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________ iPhone Air Macbook Air M2 Apple Watch 10 black Apple Airpods 3 |
|||||
Pozdrav!
Ima kdo izkušnje z uporabnikom galios_05? Zadnje čase vidim, da ima kar veliko robe in normalne cene. Hvala in lp |
|||||
Dečko poštenjačina ! Vse tko k treba vedno. _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Hvala lepa!
Sem pol videl, da sem pisal po pomoti v napačno temo in da je v pravi temo to ž bilo odgovorjeno. Lp |
|||||
Pozdrav!
Pohvale uporabniku Galios_05 za iskren odnos, dobro poslovanje in predvsem za obojestransko zaupanje. Gospodič je korekten, drži se dogovorov in ne zaupanja vredna oseba! Leo večer! |
|||||
Tole mi pa neki ni jasno. Kako je iskren na koncu pa je “in ne zaupanja vredna oseba!”. A pol ne priporočaš tega “gospodiča”? LEO dan. |
|||||
Ravnokar opravil nakup, telefon mi je prodal codeguru
Tako korektnega in prijaznega človeka ne srečaš zlepa in zlepa! Neverjetno odziven, takoj gre nasproti in se prilagodi mojim smotanim uram in željam za dodatek pa ponudi še več kot pošteno ceno in sam doda brezžični polnilc, za katerega se sploh nisva dogovorila. Tekom let sem imel res veliko izkušenj s prodajo in kupovanjem takole na parkiriščih, ampk tale možakar bo definitivno merilo za vse naprej. Hvala še enkrat codeguru! |
|||||
Ni mi mar. Jaz delam na SOVI. To vse povem, se babici pa frizerki.
_________________ we are of borg |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 38, 39, 40 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |