Zgleda imas zanic tester. Kabli so 60W.
https://www.chargerlab.com/teardown-of-apple-iphone-15s-included-usb-c-cable-a2795/
| MBP14 M5Pro | |||||||
Zgleda imas zanic tester. Kabli so 60W.
https://www.chargerlab.com/teardown-of-apple-iphone-15s-included-usb-c-cable-a2795/ |
|||||||
Kot prvo nimam zanič testerja, ker imam https://caberqu.com/39-143-ble-caberqu.html#/30-ble_case-without_case/33-ble_screen_protector-without_screen_protector/35-ble_usb4_cable-without_usb4_cable/46-ble_usb_a_adapter-with_usb_a_adapter Pa bolj zaupam temu merilcu kot pa enmu kitajskemu shitu. Sicer pa iz članka, ki si ga linkal:
Kot drugo moj kabel od telefona nima nobenga napisa o modelu ali kje je narejen, tak da EU trg in ostalo zgleda nimajo istih kablov. _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||||
Eno vprašanje...
Kaj vzeti MB Air M5 15" 24/1TB ali MB Pro M5 Pro 14 24/1TB? Razlike v ceni je cca 300€ pri electronic4you. |
|||||||
Saj... USB 2.0 je data. Charging je 60W (3A, 20V), zakaj tvoj tester ne prepozna tega načina delovanja (niti počasnejših 15V in 12V in 9V), pa ne vem. A ti resno misliš, da Apple prilaga kable, ki so max. 3A, 5V? Drugače vsi moji originalni kabli imajo model number in serijsko. Si prepričan, da nimaš nek fake kabel? Nazadnje urejal/a Jenrej Pon 23. Mar 2026 11:23; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Razlika je velikost, teža (boljši Air) in procesor (boljši Pro) in zaslon (veliko, veliko boljši Pro). |
|||||||
|
|||||||
Saj tko sam zase je Air čist ok. Sam če maš zraven Pro-ja s 120Hz miniLED... je pa kr razlika.
Enako kot iPad vs. iPad Pro. 120Hz zaslon je wow, sploh v retina izvedbi. Ni pa neka "nujna" zadeva to seveda. Če je to primarno desktop replacement, pol Pro, če ga boš nosil okol non-stop, potem verjetno Air. Aja še to, Air nima ventilatorja. Saj pri Pro-ju ga tudi večino časa ne slišiš, ampak something to consider. |
|||||||
Glede ventilatorja je tudi razlika med M5 (en ventilator) in M5 Pro/Max (dva ventilatorja).
Za maile, ogledovanje web, youtube, poslušanje glasbe, wor,d excel, ... je Air več kot dovolj zmogljiv vendar vsaj s 16GB rama in 512 ssd. _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||||
Rad bi se malo spravil v foto/video editing, vendar bolj amatersko, zato sem mislil, da bi bil air m5 24gb/1TB s 15" zaslonom ok.
Uporabljal se bo prenosnik samo doma, tako da teža ne igra neke vloge. |
|||||||
Nimam fake kablov, ker uporabljam tisto kar dajo v škatlo, ker sem upal, da so dali vsaj spodobne kable not, pa očitno niso. _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||||
Daj še enkrat poglej. Res so drobne črke, ziher je model number gor. Pa za hec probi nek Macbook filat, boš videl, da bo šlo 60W skoz. |
|||||||
Evo tole so meritve kabla, številk pa ničesar ni na priključkih _________________ MacBook Pro M1 Max 64GB, 2TB 14.5 iPhone 15 Pro Max 256GB 17.5 iPad Pro gen3 256GB 17.4.1 |
|||||||
Imaš prav, res je legit tester.
Je pa tudi res, da je s teh tvojih screenshotov povsem jasno razvidno, da priključen kabel podpira 60W. 20V in 3A je podprto, tko da to je 60W. Mi pa ni jasno, zakaj piše 15W na prvem zaslonu. A je to mogoče napajalna napetost testerja? Zdej pa še vzemi lupo in najdi serijsko in model number. Načeloma je tudi macro+zoom mode na iPhone dovolj. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |