| nf7 je napisal/a: |
Jaz sem se pozanimal za MBP 14 M5 PRO 48/1TB in sem dobil ceno €2799,-
Rok dobave 3-6 tednov. |
To je boljše, kot Apple.de in dobiš slovensko tipkovnico. Tudi na Amazonu je ne boš dobil, kot vem, sploh pa ne moreš konfigurirati. Kar pa se slo trgovcev tiče, samo "tace" stran! Brez veze, ker lupijo na polno! Jaz sem se sicer pred leti izpogajal na iStyle za iMaca 27 in smo se zelo približali Apple.de, ampak sedaj je verjetno tam drugače, ker slišim, da jim ne gre ravno najboljše in verjetno ne spuščajo več veliko cen, nikoli pa ne veš: morda bi uspelo, če rečeš, da kupuješ ta model, da imaš ceno 2.800 EUR in če se lahko približamo tej ceni, da kupiš pri njih, sicer adijo! Žal obstajajo še vedno kupci, ki kupijo ne glede na ceno, a če bi VEČINA kupcev pritisnila s ceno, bi morali znižati ali pa zapreti. Jaz si še vedno želim Apple Store na Balkanu (vsaj Zagreb), ker bi to bila BOMBA in potem razni iStyle lahko zaprejo TAKOJ! Če sem iskren, sploh ne vem, kako, da še delajo in imajo samo v Ljubljani dve trgovini (Citypark in Kristalna palača). Kdo kupuje s po 10-20% višjimi cenami, kot lahko dobiš v tujini? To je res neverjetno!