Jao dobrega pol leta nazaj sem šel na re:do, ker sem tako najhitreje prišel do esim. Kam naj grem sedaj? Je kakšen operater kjer lahko esim prenesem brez hodim v kakšno poslovalnico?
| re:do | |||||
Jao dobrega pol leta nazaj sem šel na re:do, ker sem tako najhitreje prišel do esim. Kam naj grem sedaj? Je kakšen operater kjer lahko esim prenesem brez hodim v kakšno poslovalnico?
|
|||||
Pri A1 sicer lahko vec ali manj vse uredis online ali preko telefona... le po eSIM se moras menda osebno zglasiti... Je ravno hci prejle imela tako izkusnjo ...
Pri A1 imas cel za paketa miniMIO in midiMIO se nekaj popusta poleg tistega 50%, ki ga imajo na spletni strani... tako pride miniMIO za prvih 24 lesecev 6€ mesecno in misiMIO 9€ mesecno ... pa prikljucnino casti re:do ... |
|||||
"Po eSIM se moraš osebno zglasiti" se sliši kot bad joke. |
|||||
Klasični operaterji zaračunajo vse, kar jim pride na misel... pa cene in pakete spreminjajo tako pogosto, da si prisiljen redno menjavat, če ne želiš iz leta v leto več plačevat. Zato sem jaz že doooolgo nazaj šel na bob, kjer se cena nič ne spreminja (razen ob kakšnih akcijah navzdol za leto, dve). Je pa res, da bob še vedno nima eSIM. Ampak jaz imam še vedno raje fizično sim, dokler bo možno (manj komplikacij, če jo je treba prestavit v drug telefon).
|
|||||
To sem opazil ob pregledu ponudbe - še najbolj podobni so ratali bankam.
Je že dolgo, odkar sem bil pri klasičnih, ampak A1 ponudba za begunce iz redoja izgleda kar obetavna. Verjetno pa oni računajo prehode med eSIM in klasičnim SIM (tako da verjetno bom moral "back to plastic")? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |