Glede na to, da ne mislim uporabljati Premium verzije, se mi zdi idiotsko, da bi moral plačevati za SMS, ampak kot kaže, ni nekega workarounda za to?
| Telegram | |||||
Uporablja morda kdo oz. se spozna na Telegram? Zamenjal sem iPhone in se ne morem več logirati v app. Ko vnesem tel. št. in kodo, ki ti jo pošljejo na mail, me vrže na SMS Fee za 2 eur:
Glede na to, da ne mislim uporabljati Premium verzije, se mi zdi idiotsko, da bi moral plačevati za SMS, ampak kot kaže, ni nekega workarounda za to? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
Telegram je lahko zelo problematičen kadar imaš težave z računom.
Ženi so blokirali telefonsko iz neznanega razloga. Na vse zahtevke na podopori, tudi iz mojega premium računa, nisva dobila nobenega odgovora in telefonska ostaja blokirana. |
|||||
opcija je prijava prek Telegram Desktop ali Web, kjer včasih ponudi klic namesto SMS-a.
Probaj … _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Žal ne gre... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
Meni tudi ne deluje, da bi spremenil telefonsko. Ne poslje sms-a za spremembo, support pa se tudi ne odziva. Kr nekaj. Moras pa to uredit na telefonu, desktop ne gre, Web pa se nisem probal.
|
|||||
Mja, ali da pač riskiram teh 0,99 EUR in probam, če bo delovalo? A je to kdo probal.. Ampak pač že iz principa jim ne bi plačeval za to..
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
Sem probal in je bilo isto… SMS ne gre… samo ponudi tisti ekran za SMS Fee …Pa sem resetiral 0,99€ in potem je sla registracija skozi…
|
|||||
Sem poskusil s plačilom 0,99 eur, ampak me idiotski app še kar ne spusti mimo SMS Fee okenca. Kretenizem prve klase, res bi jih najraje nekam steral. Sem jim poslal že nekaj mailov, pa malo dvomim, da bo sploh kakšen odgovor.
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
Meni je slo takoj naprej.... kodo sem pa potem dobil na Viber ... in ne na SMS ...
|
|||||
Sem imem včeraj isto težavo.
Nad vpisom telefonske številke piše da lahko uporabiš tudi passkey, in klik na besedo passkey je gumb. če imaš telefon v katerem si logiran odpres setting security in ustvariš nov passkey ki ga shraniš v passwords app. potem pa klikneš na login z passkeyom na novi napravi in dela brez težav Mogoče lahko passkey kreiraš enako na macbooku, nisem pa preizkusil _________________ MacBook Pro 14 |
|||||
Passkey lahko kreiraš šele, ko imaš enkrat registriran racun…
|
|||||
Kaj pa je ta telegram, da je toliko joka okoli ene aplikacije je kaj unikatnega kaj specijalnega na njej oziroma ni alternative?
Kdo je sploh lastnik da so tako neodzivni? Vidim da so rusi v ozadnju z sedežem v dubaju katastrofa najslabša možna kombinacije rusi so znani pot tem da so največji scummbag pa srečno. |
|||||
Ne morem verjet, da še nikoli nisi slišal za Telegram, pač podoben app kot Signal, oboje alternativi Whatsappu.
|||||
uporabnik real001 sprašuje ker je zamenjal telefon in se ne more logirati, verjetno je že imel račun na prejšnjem iphonu _________________ MacBook Pro 14 |
|||||
Tako, ja. Žal pa prejšnjega telefona nimam več, nisem pa pričakoval, da bodo takšne kolobocije. Viber in Whatsapp npr. gre brez problema… _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 17 Pro 512 GB Deep Blue |
|||||
Mogoče zato ker imam signal ta pa zadovolji vse moje potrebe.Itak je pa malo morje vsega tko da sem izbral signal pred vsemi appi ker je clean simpl in dela točno to kar hočem minimalističen nobenih reklam in podobnega sranja. |
|||||
Ja saj tudi sam bi raje Signal kot ta jajc od Telegrama, ampak je pač ta kanal žal na Telegramu in moram biti tam priključen zaradi skupine.
|||||
Zares ne razumem razburjanja. Čisto vseeno je kater ti diši in kater ne, v določenih primerih si primoran uporabljat kakšen app.
Meni tudi Teams smrdi, pa ga moram dnevno uporabljat zaradi službe in ne bom šel vsem govorit, da naj pridejo na Signal, ker tisti zadosti vse moje potrebe |
|||||
Sam ne rabim nobenega od teh… ampk tudi na Signal se redimo ne morem registrirat… je podoben problem… le da tukaj ni opcije preko kakšnega druge SMS providerja prejeti kode… ![]() |
|||||
Aja nisem vedel, da so take težave na signalu jaz do zdaj res nisem imel nobenih težav pa tudi vso znanci ali prijatleji družina ne vsem dela BP pa sem ga že večkrat nalagal. Men je signal zaenkrat top izbira upam, da ne pride do kakih sprememb in pa ja daleč od tega da bi ga promoviral saj nimam nič od tega. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |