Ampak če se prav spomnim imate težave samo tisti s VW grupo.
| Apple CarPlay | |||
Ampak če se prav spomnim imate težave samo tisti s VW grupo.
|
|||
Zivjo, jaz imam VW in mi se niti 1x ni vrglo ven carplaya. Mi pa javi, da ne more prikazat mapsov na zaslonu pri volanu.
_________________ iPod Shuffle iPhone 6 Macbook Pro 13 2014 |
|||
Jaz imam Mercedesa in večkrat izgubi povezavo.
Ni pa vedno enako mesto kjer izgubi povezavo. |
|||
Pristavim še jaz svoj lonček - imam cupro formentorja - torej VW scena : brezzični carplay - konstantno na istih lokacijah - živim v kopru - mi prekinja povezavo. ena je pred tunelom koper-Izola in ena v okolici enega križišča pri inde.
kakorkoli, pred POSODOBITVIJO sotfware na avtu - je zadeva delala BP, ko sem posodobil cuprin sistem na najnovejšo verzijo, je začelo trokirat. Ker me je motilo, sem poskusil tudi telefon povezat z kablom, torej WIRED CARPLAY - in glej ga zlomka - zadeva deluje tipi topi. brez kakršnihkoli motenj... Sotfware pri cupri ne morm downgradat, novega pa dvomim da bodo dali v bodoče ( ker je komaj prišel) Aja, imam pa posodobljen sistem iphon-a ios 26, iphone 16 pro _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||
NO jaz sem rešil po predlogih, ki ste jih dali tukaj sem nabavil tale adapter
https://www.aliexpress.com/item/1005009708341434.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4d871802E3r5sX Od takrat naprej nobenih težav dela vse BP zaenkrat avto je pa VW tiguan all space letnik 2023 ko sem mel na testu novejšega passata pa tudi novega tiguana teh težav ni bilo očitno tukaj ne znajo popravit se mi zdi da je bolj strojna oprema problem. |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |