Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Apple Watch Ultra
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #201   Objavljeno 03.05.2025 08:17:50
Re: Apple Watch Ultra
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih

Vidiš sedaj ni - spredaj zjutraj je bil pa je pa ni ampak to se mi vleče od aw 8 prej ne

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Prispevek: #202   Objavljeno 03.05.2025 10:09:01
Kako uro pozneje pa takole

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #203   Objavljeno 18.11.2025 21:56:51
Se mogoče še komu dogaja, da mu srčni utrip ne kaže “pravilno”? Ne mislim sedaj, da je ura ne vem kako natačna glede utripa, ampak sam pri sebi vem ker že vrsto let tečem in vem kakšen pulz oz počutje imam. Ker mi kaže pri teku da imam kar zelo visok pulz 170-180. To se je začelo dogajat odkar sem pososobil uro, mogoce kašen bug? Imam pa ultra watch 2.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #204   Objavljeno 18.11.2025 22:18:05
Nimam Apple Watch ure, da bi testiral zadnjo posodobitev. Nevertheless, meritve srčnega utripa z OHR lahko precej odstopajo v obdobju z nižjimi temperaturami. Probaj stestirat uro v fitnessu na tekalni stezi.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #205   Objavljeno 19.11.2025 09:24:25
AUT je napisal/a:
Se mogoče še komu dogaja, da mu srčni utrip ne kaže “pravilno”? Ne mislim sedaj, da je ura ne vem kako natačna glede utripa, ampak sam pri sebi vem ker že vrsto let tečem in vem kakšen pulz oz počutje imam. Ker mi kaže pri teku da imam kar zelo visok pulz 170-180. To se je začelo dogajat odkar sem pososobil uro, mogoce kašen bug? Imam pa ultra watch 2.

Imam ultra watch 2 in mi kaže utrip pravilno in tudi zelo natančno, večkrat (na kolesu) uporabljam zraven germinov prsni pas za merjenje utripa in je merjenje enako na obeh. Mogoče pri teku bolj zategni Pašček na uri da je ura fiksirana - da ne skače po roki
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #206   Objavljeno 19.11.2025 10:43:21
Saj pri meni je pred zadnjo posodobitvijo tudi kazal kar zelo natacno… Zdaj oa kaze res prevec kar ni realno
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani