Vidiš sedaj ni - spredaj zjutraj je bil pa je pa ni ampak to se mi vleče od aw 8 prej ne
| Apple Watch Ultra | |||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Se mogoče še komu dogaja, da mu srčni utrip ne kaže “pravilno”? Ne mislim sedaj, da je ura ne vem kako natačna glede utripa, ampak sam pri sebi vem ker že vrsto let tečem in vem kakšen pulz oz počutje imam. Ker mi kaže pri teku da imam kar zelo visok pulz 170-180. To se je začelo dogajat odkar sem pososobil uro, mogoce kašen bug? Imam pa ultra watch 2.
|
|||||
Nimam Apple Watch ure, da bi testiral zadnjo posodobitev. Nevertheless, meritve srčnega utripa z OHR lahko precej odstopajo v obdobju z nižjimi temperaturami. Probaj stestirat uro v fitnessu na tekalni stezi.
|
|||||
Imam ultra watch 2 in mi kaže utrip pravilno in tudi zelo natančno, večkrat (na kolesu) uporabljam zraven germinov prsni pas za merjenje utripa in je merjenje enako na obeh. Mogoče pri teku bolj zategni Pašček na uri da je ura fiksirana - da ne skače po roki |
|||||
Saj pri meni je pred zadnjo posodobitvijo tudi kazal kar zelo natacno… Zdaj oa kaze res prevec kar ni realno
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |