Ta tema glede VoWiFi pri A1 se pa že vleče letaaaaa in stalno govorijo testirajo.
| Operaterji in klici preko wifi | |||||
Ta tema glede VoWiFi pri A1 se pa že vleče letaaaaa in stalno govorijo testirajo.
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Sploh k sedaj bo se corona in bo spet novi stari izgovor zakaj NI |
|||||
A1 je resno zaspal glede tega. Sem pa uporabljal Telekomov VoWifi in je deloval super.
|
|||||
Res je pri Telekomu dela bp
_________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Sklepam, da letos spet ne bo nič pri A1?
|
|||||
Mogoce 2024
|
|||||
Klasika
|
|||||
Ja leto ne na okoli in še vedno testirajo
|||||
Glede na to, da še do danes niso uspeli v svojo aplikacijo dodati iPhone 15 modele, je klic preko WiFi znanstvena fantastika.
|
|||||
Pozdravljeni,
imam težavo z WoWiFi in sicer pri A1 z mojim iphonom 14 pro. Ker doma v hiši nimam omrežja uporabljam WoWiFi za prejemanje klice in SMS. Opazil sem, da mi večkrat dnevno samo od sebe izklopi opcijo in jo morem sam nazaj vklopit (če seveda opazim). Včasih je lahko funkcija vklopljena tudi po par dni, včasih pa samo par ur. Recimo moja žena uporablja android in nima teh težav. Njej ostane ta nastavitev ves čas vklopljena. Ima mogoče še kdo podobno težavo? Ni mi jasno v čem je fora Zelo je nerodno, ker misliš da si dosegljiv in nato kličejo mojo ženo, da zakaj sem jaz nedosegljiv |
|||||
To zna bit problem na tvojem routerju, ker iPhone ne more preverit, če tvoj provider podpira VoWiFi. Ali redno izgubljaš povezavo na routerju?
Lahko potestiraš to - če je to krivo. Poveži se na domači Wi-Fi potem pa izklopi internetni kabel. Zna bit, da se ti bo WoWiFi izklopil avtomatsko. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |