Pro vs. Pro Max glede baterije | |||||
Če primerjam 16 Pro in 16 Pro Max glede baterije, je to 3582 mAh / 4685 mAh. Torej je kapaciteta ne-max baterije dobrih 76% maxove. Vem, da ni čisto neposredno primerljivo, saj k zmanjšanju porabe pripomore tudi nekoliko manjši zaslon, vse ostalo pa je praktično enako. Kako torej to dejansko zgleda v praksi (da ne prideš potem z rabljenega 88% Pro Max na nov Pro, ki je že v štartu tam nekje...)? |
|||||
![]() |
|||||
Sicer imam izkušnjo samo s 15PM, ki sem ga menjal za 15P, ampak res opazna razlika. Na Pro-ju je bilo na koncu dneva nekje 10-20% manj baterije. Realno za mojo uporabo je Pro še vedno čisto dovolj, da ni treba polniti čez dan, razen res na kakem potovanju, kjer se veliko slika, to imam pa še battery pack s sabo. Na Max-u ga nisem nikoli rabil. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Tudi meni, čeprav kdaj na potovanju bi bilo fino imeti malo daljšo avtonomijo. Je pa velik benefit, da gre lažje v žep telefon. Rekel bi, da nek Pro Max z 90% baterije še vedno malček dlje zdrži kot novi Pro. Tako da samo zaradi baterije jst ne bi menjal. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |