Pozdravljeni,
kje je možna in ugodna menjava baterije apple watch 5.
Lp
| Apple watch menjava baterije | |||||
Pozdravljeni,
kje je možna in ugodna menjava baterije apple watch 5. Lp |
|||||
Kaksen pa imas battery health?
|
|||||
Če imaš pod 80% in ura nima poškodb , lahko na uradnem servisu narediš komplet menjavo ure z znižano ceno 169 EUR.
|
|||||
zamenjava z enakim modelom? _________________ Lp, Miha |
|||||
Ja.. |
|||||
Ne Najnovejši Ultra dobiš_________________ _____________ Macbook Pro 15", 2.53GHz, iPod Classic 30 GB, iPod Nano 4 GB, Airport Extreme, iPhone 4S, iPad 32 GB 4G, iPphone 6, iPhone 7 |
|||||
Zakon a lahka prnesem tud apple watch 0
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Wau, mašina. _________________ Lp, Miha |
|||||
Men noče in noče past pod 83% ko bo bo zunaj že ultra 3 in bom takrat naredil menjavo
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Počakaj na ultra 10
|
|||||
Vprašanje za vse, ki ste se odločili za menjavo baterije na Apple Watch.
Na Apple Watch 4 imam health že 59%. Ura ima nekaj prask po ohišju in kakšno tudi na zaslonu od redne uporabe. Bi mi jo vzeli na uradnem servisu za novo - teh 169 EUR? Ali je menjava baterije pri neuradnem servisu dobro opravljena? https://www.mobistekla.si/Apple/Watch-4/menjava-baterije - tukaj je 77 EUR. Priporočate katerega drugega? |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |