kje prodajate svoj iphone
|
Šerif
Kraj: |
|
 |
|
Prispevek: #41 Objavljeno 19.06.2025 14:57:34 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
_________________ ...::: Puck0 :::...
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #42 Objavljeno 19.06.2025 15:03:27 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Nisem siguren da čisto razumem kaj misliš s tem postom?
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #43 Objavljeno 19.06.2025 15:18:48 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
chiuaua1 je napisal/a: | Nisem siguren da čisto razumem kaj misliš s tem postom? |
Da mi pogoji pre-prodaje niso najbolj všečni in se mi zdi neka "promocija" na edinem, slovenskem Apple forumu nekako ..
neprimerna?
Vse preveč je bilo nategov leta in leta - in te njihovi "pogoji" mi ne dišijo.
Sam sem vedno bolha.si ali kar tukaj med malimi oglasi prodal vse svoje "japčke" in vedno transparentno: s papirji in embalažo!
Želim samo filtrirat mojo traumo izpred lanskega leta, ko me je sredi ljubljane napadel "azilant", mi uzel VSE apple produkte in kot jabček strokovanjaku, uspel preprodati naprej že naslednji dan!!
ZATO, pišem tole
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #44 Objavljeno 19.06.2025 15:56:11 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Torej če jaz prodajam iphone (pa ne vem če je zelo važno ali imam embalažo ali ne)  imam na voljo opcije:
Pridem na retail lokacijo v BTC, ki je vedno tam, Diagnostiko naredijo pred menoj, mi dajo transparentno ponudbo, če se odločim podpišem pogodbo in prejmem na mestu gotovino, za katero vem da ni ponarejena.
Osebno imam to raje kot pa da se dobivam z neznancem v avtu na Fužinah in se mi potem šele ko pridem tja začne pogajat za ceno? (to je realnost odkupovalcev, ki te v 80% pokličejo prvi ko objaviš oglas za prodajo v LJ)
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #45 Objavljeno 19.06.2025 16:17:57 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
To z embalažo nisem nikol razumu. Zakaj hočejo embalažo, ki gre pri meni prvi dan v smeti.
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #46 Objavljeno 19.06.2025 16:22:25 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
chiuaua1 je napisal/a: | Torej če jaz prodajam iphone (pa ne vem če je zelo važno ali imam embalažo ali ne) imam na voljo opcije:
Pridem na retail lokacijo v BTC, ki je vedno tam, Diagnostiko naredijo pred menoj, mi dajo transparentno ponudbo, če se odločim podpišem pogodbo in prejmem na mestu gotovino, za katero vem da ni ponarejena.
Osebno imam to raje kot pa da se dobivam z neznancem v avtu na Fužinah in se mi potem šele ko pridem tja začne pogajat za ceno? (to je realnost odkupovalcev, ki te v 80% pokličejo prvi ko objaviš oglas za prodajo v LJ) |
Živjo, zaposleni Gizzmo!
lep reply, poln vseh vaših pluskov in razlogov "why"  :
--> Ne, še vedno sem totalno PROTI - diagnostiko naredi vsak "pej-me-u-rit" k ma dostop do apple id in kvazi developer Apple services ..
Prodaja in nakup - Z EMBALAŽO in RAČUNOM pač mora biti - ne vem ali smo stari japčki na to namontirani, ampak "lakše se diše", ko imaš PAČ VSE!
Moj primer: ko se dogovorim s kupcem za prodajo, v naprej povprašam za PODATKE in jih skupaj z mojimi - postavim na PRINTAN papir, ki ga oba pri prodaji tudi PODPIŠEVA!
Torej: kaj fali takemu načinu prodaje, ki je "roko na japčke in njihovo DEJANSKO vrednost", dosti bolj cenjena?
Bottom line: glede na "trade in" kot mu VI pravite, dobimo v official Apple Store boljši pribitek v sistemu "STARO za NOVO"
TNX but NO TNX 
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #47 Objavljeno 19.06.2025 16:24:19 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Goran je napisal/a: | To z embalažo nisem nikol razumu. Zakaj hočejo embalažo, ki gre pri meni prvi dan v smeti. |
Hecaš???
ZAKAJ ??!!
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #48 Objavljeno 19.06.2025 17:40:01 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Sorry za offtopic.
A stari iphoni z razbitimi ekrani še pridejo kje prav, al jih odmesem na deponijo barje?
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #49 Objavljeno 19.06.2025 17:47:37 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Puck0 je napisal/a: | Hecaš???
ZAKAJ ??!! |
? Zakaj rabim embalažo? Ne rabim je pri novem še manj pri rabljenem. Včasih so novi avti imeli polivinil na sedežih. A si ga spravu? Da ga je nov lastnik dal na zaflekane sedeže.
Kot sem že reku. Embalaža novega gre direkt v smeti, nimam bajte s 600m2. Kam naj dam vso to embalažo? Itak pa v lajfu še nisem prodal iphona/ipada. Gre ženi, pol pa v smeti.
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #50 Objavljeno 19.06.2025 17:51:45 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
macata je napisal/a: | Sorry za offtopic.
A stari iphoni z razbitimi ekrani še pridejo kje prav, al jih odmesem na deponijo barje? |
Vsekakor - itak da ne!
Ampak govoriva o "legit" prodajalni, ki NAJ BI, certified prodala naprej "reassembled" Apple naprave?!
Nevem - se opravičujem za izbruh, ampak verjetno gre samo za mojo ZELO SLABO izkušnjo s takimi "projekti"
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #51 Objavljeno 19.06.2025 17:54:55 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Goran je napisal/a: | ? Zakaj rabim embalažo? Ne rabim je pri novem še manj pri rabljenem. Včasih so novi avti imeli polivinil na sedežih. A si ga spravu? Da ga je nov lastnik dal na zaflekane sedeže.
Kot sem že reku. Embalaža novega gre direkt v smeti, nimam bajte s 600m2. Kam naj dam vso to embalažo? Itak pa v lajfu še nisem prodal iphona/ipada. Gre ženi, pol pa v smeti. |
BEDAK si, javno in ISKRENO!
.. že po replyih, glede na toliko let biti "japček":
"Kaj konkretnega, mi prinese novi iOS 26" in potem JAMRANJE in blaa blaa ..
Tuki govoriš o najbolj dovršeni, lepi in še danes WOW effect embalaži, kar jih je katerikoli proizvajalec produktov - NAREDIL!
in ti nam o kvadraturi in bajti?
a se mau "prepucavaš"? #uprašamzafrenda 
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #52 Objavljeno 19.06.2025 19:07:40 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
No mal se umiri. Ne bom povedu kdo se mi zdi bedak. Dovršena, lepa, .... embalaža? A jo imaš namesto slik? Samo en pameten razlog mi povej, da šparam embalažo? Ne šteje to, da eni pacienti ob nakupu 5 let stare naprave hočejo embalažo. Ker je to kao dokaz originalnosti al čemu služi?
Mal bonton preberi ..... BUTEC.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #53 Objavljeno 19.06.2025 19:51:58 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Fantje dajmo mal seksat prosim  življenje je potem lažje in lepše.
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #54 Objavljeno 19.06.2025 20:29:21 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
Goran je napisal/a: | No mal se umiri. Ne bom povedu kdo se mi zdi bedak. Dovršena, lepa, .... embalaža? A jo imaš namesto slik? Samo en pameten razlog mi povej, da šparam embalažo? Ne šteje to, da eni pacienti ob nakupu 5 let stare naprave hočejo embalažo. Ker je to kao dokaz originalnosti al čemu služi?
Mal bonton preberi ..... BUTEC. |
Mam!  In verjel ali ne: na samo 62 kvadrature, prav lepo zloženi v kabinetu - verjetno ga premoreš pri tvoji fab površini, ne?
Lepa, zglancana in ready za novega, RESNEGA lastnika
Ki to, kot novi uporabnik oz. LASTNIK, še kako ceni!
in ne, ne prihaja iz tvoje "pacient" filozofije - ker je ZIHERAŠ!
.. kot sem jaz, kot nas je kar precej - tvoji posti, pa so me, iskreno - naredili "pacienta", ker sem za tvojimi posti zadnje čase, moral poiskati URGENTNO pomoč
Sum: Grem rajši glancat naprej moje embalaže, kot t.i. NADOMESTEK SLIK, pa še naprej izogibam "pacienteriji" tuki gor 
|
 |
Šerif
|
 |
|
Prispevek: #55 Objavljeno 19.06.2025 20:30:04 Re: kje prodajate svoj iphone |
|
|