DeJc0 je napisal/a: |
Oziroma a ni dost da sem preko bluetootha povezan pa je |
Pri CarPlayu se preko BT samo vzpostavi povezava, potem sam prenos pa gre preko WiFi-ja ...
iOS 18 | |||||
Pri CarPlayu se preko BT samo vzpostavi povezava, potem sam prenos pa gre preko WiFi-ja ... |
|||||
![]() |
|||||
No potem je verjetno to kar je reku mikrohard da je treba telefonu nekako dopovedat da ta wifi od avta ne daje podatkov da ni namenjen temu nekako tako zdaj pa vprašanje kako mu to dopovedat?? ![]() Počutim se kot, da sem z lune padu. |
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() ![]() _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
![]() |
|||||
Shortcuts bi verjetno zmogel. Jaz imam avtoradio brez CarPlay, imam pa kamero za nazaj preko Wifi. Ko se telefon poveže z avtoradijem, se izklopi WiFi na telefonu. S pomočjo glasovnega ukaza Siri vklopi Wifi na telefonu in odpre aplikacijo, Telefon se samodejno poveže na omrežje kamere in slika na telefonu je v nekaj sekundah. Verjetno se da s Shortcuts rešiti tudi tvoja težava. |
|||||
![]() |
|||||
neki podobnga mam jaz... |
|||||
![]() |
|||||
Verjetno bi se dalo kaj narediti, če bi bil jaz vešč tega tko pa uporabljam samo rdeč in zelen gumb lol ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Nastavitve -> Aplikacije -> Glasba -> Mobilni podatki ON Pri meni je tako, kadar poslušam glasbo, ki jo imam preneseno v telefon v aplikaciji glasba, mi prekine predvajanje za trenutek zmeraj na istem mestu, kjer so na kovinski konstrukciji če štiripasovnico neke naprave usmerjene navzdol proti vozečim avtomobilom. Tega pojava pa ne opažam, kadar pretočno predvajam glasbo z aplikacijo Spotify direktno iz mobilnega omrežja. Iz tega sklepam, da je signal iz teh naprav dovolj močan oz. na podobni frekvenci, kot je WiFi v avtu in za trenutek prekine oz. zmoti povezavo telefon - > WiFi dostopna točka v avtu. Nikjer drugje tega pojava ne opažam. Lp, |
|||||
![]() |
|||||
GIGI AI ![]() Mikrohard (ios) https://jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=554110&sid=e756c39fcbab93582ed6390b2024ddec 1.) Ko si v avtu povezan na WiFi pojdi v nastavitve za za WiFi 2.) Nastavi nek poljuben ročen IP (npr. 192.168.1.66) in masko 255.255.255.0 3.) Gateway moraš pustiti prazen 4.) Greš ven iz nastavitev in bi zadeva morala delat Reddit (ios , vw , xxx) https://www.reddit.com/r/CarPlay/comments/149qsvu/no_internet_on_phone_and_car_when_carplay_is/?st=M9O63MQC&sh=ad187b07 For VW vehicles go to System Settings - Data connection and Disable “Integrated data connection (eSIM)”. Done. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
![]() |
|||||
Bom probal gigi, če bo delal dobiš za redbul iz eurospina ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 26, 27, 28 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |