kako pa zavaruješ telefon?
| Mastercard kartica N26 | |||||
kako pa zavaruješ telefon?
|
|||||
Avtomatsko je krit telefon, star do 2 let, če imaš račun, ki potrjuje, da je tvoja lastnina. Imaš pa tudi 24-mesečno zavarovanje nakupov nad 100 eur, opravljenih s kartico - za krajo, poškodbo... tako, da je efektivno zavarovan tudi računalnik ali pa tablica do 2500 eur oz. 10000 eur na leto. |
|||||
Ja, izgleda so omilili pogoje. V prejsnjih pogojih, ki so objavljeni, so bili kriti le nakupi z N26. Sem jim za foro poslal email, ker mene tudi mika. |
|||||
|
|||||
Pozdravljeni,
Sm slišal , da naj bi bilo na voljo (od danes) trgovanje ETF in delnice pri N26 . Lahko kdo potrdi ? _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Ja... se je pojavilo v appu.
Čeprav zaenkrat pokaže samo posamezne delnice... seznam ETF-ov je še prazen. |
|||||
Delnice ja, ETF pa ne.
Sem pa ravno dobil mail za invite-e, kjer ponujajo 80 eur. |
|||||
Pa kupi BRK-B Berkshire Headaway, če nočeš posameznih delnic. Pa maš konglomerat delnic, firm, zavarovalnic, skladov... Precej bolj transparentno in jasno kot ETFji.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Kako pa to mislijo 80eur? Ker meni na referral ponudi 5E, čeprav oglašujejo 80. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Zanimivo … _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Sem danes še enkrat probal. Je čist drugače. Bomo vidli, če bo delalo.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Teh 80€ je do 31.10., ce se prav spomnim. Pa ‘prijatelj’ mora potem toliko porabit… ne vem ali z enim nakupom ali ko jih vec doseže znesek.
|
|||||
Je poten letna provizija ali placas ‘strosek’ ob nakupu? |
|||||
Odvisno do paketa. Načeloma je €0,90 strošek transakcije, neodvisno od volumna. Metal paket ima recimo 15 transakcij included. Me pa bolj zanima, če je kje kaka možnost dobiti nek summary zaradi prijave FURS-u. |
|||||
Za mene zmaga Trade Republic .
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Enako. Je pa 1 € za nakup delnic ali procenti za ‘papirje’. Ce nic ne prodas ne rabis FURSu posiljat ali? Razen verjetno za dividende… |
|||||
Ja nisem opazil nekih dodatnih stroškov v smislu ležarine ali vodenja računa. Rabiš pa seveda spravit dokument o nakupu in dokument o prodaji, da lahko potem prijaviš davkariji za davek na razliko v ceni. Pa verjetno pridejo še kake dividende in jih je treba prijavit. Tko da nekaj dela je. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Hey! Sign up for N26 with my referral code and see how easy banking can be. Use toniz8643. https://n26.com/r/toniz8643
|
|||||
Tudi jaz še imam kodo, če želi kdo N26.
Hey! Sign up for N26 with my referral code and see how easy banking can be. Use aleksanw0868. https://n26.com/r/aleksanw0868 |
|||||
Za prokletih 80€ vsi zdaj postate te invajte a vam res ta denar tok pomeni??
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 93, 94, 95, 96 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |