Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Sprememba splošnih pogojev - Telekom slovenije.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 04.10.2024 12:21:37
Re: Sprememba splošnih pogojev - Telekom slovenije.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Michael je napisal/a:
Po mojih izkušnjah noben operater na trgu ne nudi tako dobre podpore kot Telekom. Probal sem a1 in Telemach in šel nazaj na Telekom.

Jaz sem pa ravno zaradi slabe podpore sel iz Telekoma Smile ... na takratnega lokalnega kabelskega ponudnika EVJ, ki ga je potem pobasal Telemach ... s katerim spet nisem zadovoljen in sem komaj kakal, da do nas potegnejo optiko... Ker ima v nasem kraju Telemachus koaksiialno kabelsko omrežje, bi lahko sel na kateregakoli ponudnika, razen na Telemach (na srečo Very Happy ) ... zato sem se odlovil za T-2, s katerim sem zadovoljen tudi v službi ... A1 sem vmes imel na testu Ultro... pa sem videl njihov TV vmesnik, ki se lahko skrije pred ostalimi ... Very Happy

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 04.10.2024 12:39:31
Jaz sem tudi zelo zadovoljen z Telekom ceprav ce gledate samo na € potem se moras selit vsake 2 leti…. Najbolj pa se vidi kdo je sposoben in pokrit ko gres v tujino…. Tukaj pa mislim da se lahko vsi skrijejo pred Telekom, kdo ima boljsi vmesnik pa programsko tv shemo pa mi res ni bilo najbolj pomebno, zal tukaj bi tudi drzava naredila nekaj vec sploh kar se tice slovenskega sporta nasploh…. RTV prispevek pa moramo vsi placevat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 04.10.2024 12:41:25
AUT je napisal/a:
Jaz sem tudi zelo zadovoljen z Telekom ceprav ce gledate samo na € potem se moras selit vsake 2 leti…. Najbolj pa se vidi kdo je sposoben in pokrit ko gres v tujino…. Tukaj pa mislim da se lahko vsi skrijejo pred Telekom, kdo ima boljsi vmesnik pa programsko tv shemo pa mi res ni bilo najbolj pomebno, zal tukaj bi tudi drzava naredila nekaj vec sploh kar se tice slovenskega sporta nasploh…. RTV prispevek pa moramo vsi placevat

Ce se znas zmeniti za dobro ceno/ponudbo se ni treba nikamor seliti vsake 2 leti Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani