| Jest je napisal/a: |
| Meni ne uspe nastavit Samsung Galaxy S22, kjer imam vstavljeno re:do eSIM ... Nikjer ne najdem nastavitev, da bi to lahko vklopil ... |
Sedaj je pa tudi Samsung Galaxy S22 dobil posodobitev in se da vklopit VoWiFi …
| A1 | |||||
Sedaj je pa tudi Samsung Galaxy S22 dobil posodobitev in se da vklopit VoWiFi … |
|||||
Mogoce kdo ve, zakaj mi iPhone sam izklopi VoWiFi prakticno vsak dan?
|
|||||
Enako. Meni tudi izklopi. Enkrat cez 24, drugič 3 dni, pa potem 4 dni itd.. ni pravila..
|
|||||
Oj,
meni tudi stalno izklaplja VoWiFI pri A1 na drugi kartici od Mobitela je pa stalno vklopljen. Res zanimivo. _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Jaz sem zdaj opazil, ce je karkoli narobe z WiFi, potem permanentno izklopi VoWiFi. Mogoce je malo prevec agresiven s tem
|
|||||
Močno dvomim, celo prepričan sem, da to ni neka napaka v iOS. Na Telekomu nimam teh težav in sem večkrat na dan na slabem wifiju.
|
|||||
Meni so rekli da je VoWifi pri njih še v beta verziji in da naj zaenkrat ne bi deloval izven Slovenije. Sam večkrat uporabljam VPN, tako da sumim da zna to kaj izklopit funkcijo.
|
|||||
Preverjeno deluje odlicno na Hrvaskem
|
|||||
Meni sicer dela zelo dobro tudi v tujini. Celo preko dual SIM dela prek data, ce ni signala.
Nisem se poskusal sicer izven EU. Drugace grem pa na T-2 z decembrom, tako da bom videl, kako bo delalo tam. |
|||||
Kakšna nebuloza je pa to. A aktivno blokirajo povezave preko tujih IP? Edini razlog za to bi lahko bil, da hočejo pokasirat denar od nam neželenih stroškov. |
|||||
A sem kaj narobe razumel glede WoWifi? A ni poanta, da se zniža stroške za roaming, obenem pa razbremeni omrežja (ker se pač uporabljaja wifi + stacionarne povezave). A naši bi samo meli manj prometa omrežju, roaming prihodke pa enake? Ultimativni Balkan. |
|||||
Evo ravno včeraj ponovno vklpil VoWiFi bil v Sloveniji in danes pogledam in je VoWiFi na OFF ....
Zanimivo, da se ugaša, ker kot že napisano pri Mobitelu se nikoli sam ne ugasne. _________________ iPhone 15 Pro Max, Apple Watch Ultra, MacBook Pro M2 14", Ipad Pro, iPad Air 3, ATV2, HomePod mini |
|||||
Ali ima A1 kakšen elektronski naslov kamor se lahko pošlje sporočilo?
|
|||||
https://www.a1.si/kontaktni-obrazec |
|||||
|
|||||
Žal ne operirajo več z elektronsko pošto že kar nekaj časa - vse gre preko izpolnjenih obrazcev .. Ampak odgovorijo - precej ažurni celo! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Meni tudi podobono dela / izklaplja... Telekom je ok službena, Bob pa izklaplja ko se mu sprdne Telekom sluzbena > esim BoB privat > klasična sim |
|||||
Glede kontakta, meni so odgovorili po enem dnevu.
Menda se zavedajo, da so težave z VoWiFi in jih poskušajo odpraviti. |
|||||
Ali mi lahko potem polinkaš preko katerega obrazca lahko oddam zahtevek za odprtje direktne bremenitve (preko N26). Lahko tudi po korakih katere gumbe in dropdawn izbrati.HVALA! Sem oddal preko kontaktnega obrazca, ki se mi je zdel najbolj primeren, pa sem dobil odgovor da naj oddam preko kontaktnega obrazca. Nekaj časa sem iskal, potem sem pa odnehal. |
|||||
ugibaš in prideš do dropdown menu, kjer si "jadan" in padeš pod izvržbe?
[img]https://i.postimg.cc/Wz7tKcJH/temp-Image-QGd-Nm4.avif[/img] Try the best of luck, kaj nej ti napišem - 4 različne dropdown menije sm "zbombu" z istim requestom. ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |