Končno ste objavili forum:-) čeprav le phpBB, kljub temu sem zadovoljn.
hvala vam! upam, da se bodo našli uporabniki in pisali kaj.
| KONČNOOO FORUM! | ||||||||
|
Končno ste objavili forum:-) čeprav le phpBB, kljub temu sem zadovoljn.
hvala vam! upam, da se bodo našli uporabniki in pisali kaj. |
|||||||
pa je res končno =) |
||||||||
Sam da zaživi! Če me Mitja ne bi obvestil ne bi vedel, ker jabuk strani nisem več kar nekaj časa spremljal, nujno je potrebna še kakšna reklama ali obvestilo!
_________________ Welcome back! |
||||||||
Upam, da bomo našemu druženju in skupnim naporom k reševanju težav dodali neko vrednost
|
||||||||
Čeprav mi ni nič logično, zakaj se je jabuk forum pojavil na tem naslovu. Namreč ga še nismo hotel objavit.
In kdo je spremenil tole predlogo Koliko jaz osebno vem, jabuk ne bo imel oranžne barve, temveč modro odtenke in nekaj zelene Nekdo očitno ima dostop do tega. Razn teh, za katere vem, da smo tukaj not. |
||||||||
Js o tem nimam pojma. Vse kar vem je, da je forum gor. |
||||||||
ja se strinjam. tema mi je všeč, vendar sem tudi jaz pričakoval zeleno - modro kombinacijo.
ps. kdaj bodo avatarji? |
||||||||
A se samo meni zdi, da mi je admin pravico odpadla?
In kdo za vraga se to gre? :twisted: |
||||||||
Kdo ga je objav? odgovor: "Dejan" |
||||||||
Kot prvo, čestitke za otvoritev starega foruma
MitjaP, a je kaka možnost, da se prepiše moje staro (trenutno) wildapple uporabniško ime na opeter. Sem namreč opeter z EPL foruma... hvala za odgovore! LP, Peter |
||||||||
Seveda se da. Takoj ti to zrihtamo.
edit: Urejeno. |
||||||||
Jaz bi ti bil z veseljem ustregel, amapk sem šele sedaj videl sporočilo,zato je to namesto mene, in seveda hvala mu, storil že worm. |
||||||||
Worm in MitjaP, hvala vam!
|
||||||||
Če bo res končna verzija modro-zelene barve, potem se samo barvna shema (css in slikce) spremenijo tuki gor. Drugače se pa kar uporabi ta tema, ker je zelo lepa.
|
||||||||
Mislim, da xand obstaja tudi v modri in zeleni verziji.
http://stylerbb.net/demo/index.php?s=18 http://stylerbb.net/demo/index.php?s=19 Mogoče mal skombinirate, pa seveda zeleno mal prilagodite |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |