| aljo00 je napisal/a: |
| tukaj je za povedati, da naj z debetno kartico NLB (verjetno tudi Adiko) naj ne bi bilo te provizije, ampak samo z kreditno kartico (MC, Visa)
|
Jaz imam debetno, pa so mi vseeno zaračunali provizijo.
| Mastercard kartica Revolut | |||||
Jaz imam debetno, pa so mi vseeno zaračunali provizijo. |
|||||
Tudi meni, kot sem že napisal. |
|||||
meni addiko top upe z MC kasira ze dolgo DEBELO provizijo. iz debetne pa ne. ne vidim razloga zakaj in niti po kakem kljucu bi.. cene si prenakazem upn. ce bodo pa te nase komedija banke imele se dolgo neke fore pa tud ne manjka vec dosti da zaprem vse pri nas in se naj prelepa slovenija se na tem podrocju je*be. storitve za kacami sto let. itq ze vsaj pet llet uporabljam izkljucno revolut za dobesedno vse transakcije in placila. BP ves ta cas. pri nas pa ze enostavna zadeva kot je obvestilo banke da bos koristil eventuelno kartico na drugem koncu sveta traja dan in pol da sploh ugotovijo kar je treba narest. komedija....
|
|||||
Torej rešitev je da pod add money izbereš namesto kartice kar regular bank transfer in potem je strošek neglede na višino 40 centov oz. free če imaš paket, ki že vsebuje nakazila. Denar se pokaže takoj na Revolutu.
_________________ Najprej , potem pa žena in otroci. |
|||||
cez regular bank transfer gre skozi tekom placilnega prometa. jaz ce dam zvecer pride drug dan
|
|||||
Odvisno je od banke... Pri NLB traja nekaj sekund (instant SEPA transfer) ... pri SKB pa je bilo nazadnje, ko sem probal (marca letos) trajalo in je odvisno od urnka placilnega prometa ... za druge banke pa ne vem... |
|||||
Ima kdo delavsko hranilnico, tam baje ne zaračunajo prek top up?
|
|||||
A je kdo ze probal na bankomatih poloziti sredstva na Revolut oz. druge spletne banke ? (ce je mozno, ali je kaksen limit)
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
Deluje samo za banko, od katere je bankomat.
|
|||||
potem pa je to kar minus (vsaj zame), da bi imel samo spletno banko....
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
jaz v teh par letih razen dejstva da revolut ne kreditira (zaenkrat v slo) nisem nasel ene samcate stvari da bi bilo slabse imet samo spletno banko. niti ene.
|
|||||
Pozdravljeni,
Je kdo preizkusil Robo Advisor na Ravolutu. Kako funkcionira in kaj natančno počne. Prosim za izkušnjo ali morda kratek opis poznavalca. Hvala |
|||||
A je kdo kaj nakazoval v ZDA? Dejansko ne gre al je napaka na seznamu?
https://www.zurnal24.si/slovenija/slovenija-na-crni-listi-revoluta-446488 |
|||||
To je nekdo zagnal paniko izgleda... Menda to velja samo za U$ Revolut stranke, ce dostopas preko povezave za U$ ...
Ce isto povezavo odprem za Slovenijo, je seznam drugacen in najem ni Slovenije ... ![]() |
|||||
Slovenija na črni listi Revoluta
https://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/slovenija-na-crni-listi-revoluta.html |
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 153, 154, 155 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |