Prispevek: #1 Objavljeno 11.06.2024 14:50:22 Re: Mac OS Sequoia
A je kdo kje videl kako varianto v smislu “senior mode”. Ker jaz sem se absolutno naveličal vsak teden materi popravljat razmontiran telefon. Ji uspe vklopit stvari, ki jih nisem sploh nikoli slišal, da bi ble možne na kateremkoli telefonu. Zadnjič je imela popolnoma črn ekran, takoj ko se je telefon odklenil.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯
Načeloma lahko vse zakleneš, da ne more nič brkljat po nastavitvah, nalagat appov, uporabljat tega in onega... Pač izbereš omejitve.
Mislm da je v screen time, tako kot recimo za otroka (ne vem pa na pamet kje točno je).
Prispevek: #5 Objavljeno 11.06.2024 17:48:31 Re: Mac OS Sequoia
macata je napisal/a:
A je kdo kje videl kako varianto v smislu “senior mode”. Ker jaz sem se absolutno naveličal vsak teden materi popravljat razmontiran telefon. Ji uspe vklopit stvari, ki jih nisem sploh nikoli slišal, da bi ble možne na kateremkoli telefonu. Zadnjič je imela popolnoma črn ekran, takoj ko se je telefon odklenil.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.