PomagajMi | |||||||
Kako deluje? Preprosto potegneš program dol in ga poženeš. Na namizju se ti bo pojavila PomagajMi.txt datoteka, ki bo vsebovala prej naštete informacije o vašemu sistemu. Te informacije lahko pridejo prav pri ugotavljanju problemov z vašim sistemom. Kako si s tem pomagam? Odpreš PomagajMI.txt datoteko, kjer pogledaš če so bili določeni testi opravljeni. Če se kateri izmed testov ne izvede, potem se ve, da zna biti težava tam. Kaj če mi to ne pomaga? Potem zna biti pa problem nekje v softwareskem delu, torej v programih, ki jih poganjate. Če se vam to zgodi vam priporočam Repair Disk Permissions, v aplikaciji Disk Utility, ali pa download programa Onyx, ki vam bo računalnik še bolj temeljito pogledal in očistil. Kaj če še to ne pomaga? Potem si pa v dreku in ti svetujem, da odpreš eno temo in bomo skupaj rešili problem. Kje pa dobim to čudo? klikni me Upam, da bo komu to pomagalo rešit kakšen problem z svojim Macintoshom. Če bo pa kaj narobe šlo, pa prosim povejte naprej v tej temi. Lp luka |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
This workflow document is missing some required resources: The workflow was saved with a newer version of Automator. This workflow may not behave correctly when run. |
|||||||
![]() |
|||||||
Očitno dela samo z leopardom, bom probal še za tigra zdej naredit. |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Sej nisem rekel, da je nevem kako čudo samo par opravil je skupaj danih z automatorjem, toliko da zbere skupaj par informacij v sistemu za tiste uporabnike, ki se nebi tega sami spomnili, in jih izpiše. Torej naredi par opravil namesto tebe. To sem naredil samo zato, da lahko začetnikom pomaga pri kakih težavah, ki bi jih lahko imeli. Sej sem rekel, da se spacal skupaj. Nimam pa tudi nočem se imet pa za nobenega programerja, saj kar se tiče te platforme. To napako sem že mislil, da sem odpravil pa očitno ne. Jo imam že popravljeno, pa še ene par drugih stvari dodanih. Lp luka |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
|