1. generacija je.
| iTouch | |||||
1. generacija je.
|
|||||
hwala lepa za pojasnilo ..
|
|||||
jaz sem ga danes nabavo na simobilu, res je super mašinca, vredna vsakega evra
8gb 2G rulaa |
|||||
simobilu misls iphone ne pa touch ??
|
|||||
ne, touch. v Mb je simobil uradn apple dealer...majo mace in ipode in vse...=)
|
|||||
aja prvič slism z to u lublan pa tega nimajo..jst si ga bom cez ksn mesc k bo 18 ka padla
|
|||||
ker mate v lj iStyle pa iStore...mi tega nimamo. =)
|
|||||
in v cem je fora tega ?? istore
|
|||||
Ja v Mariboru res majo touche,mace,macbooke
|
|||||
opa, boxxy maš na sliki
ta je lušna, dokler je tiho ja, na glavnem. sem dobil za 229, med tem ko je na iStyle 332 z popustom, drugače pa 239 |
|||||
ja jst sm itak iz lj kva bom kje gor lezu
|
|||||
vlak, pa cup sem
|
|||||
Saj verjetno bodo tudi v LJ dodali apple kotiček. Aja pa vsi pri simobilu uporabljajo imace za pultom
|
|||||
ja, to je fancy...lepi so ti maci ko vrag <3 apple...we look god. "damn you're right" |
|||||
sej cene ipodov so itak iste vec al mn 8 giga je povsod tm od 230 pa do 240 evrov
|
|||||
Tu v MB pa majo CD, pa spodaj PCje z Winsi. Lameri. LP -J |
|||||
http://www.dhgate.com/Fast-Shipping-iPod-Touch-32GB-MP4-Player/p_ff8080811e4ee4a7011e4ff925fb5010.html
pomojem se najdejo tudi taki, ki temu vrjamejo. |
|||||
heh
Brand New MP4 Player Apple Ipod Touch 32GB + January Software Update This is the Hi-copy version (made in China) with high quality. Current Hot Selling item!!! Compared to the original version, this item has the following features: Wifi: NO Camera: YES Support Itunes: NO Support Ipod Dock: NO 4GB Real Memory |
|||||
WTF?? Wifija nima, kamero pa ma...
V naslovu je 32GB, sam ubistvu je pa sam 4GB - kao real memory, kaj je pa 32GB pol? Fake memory! |
|||||
svašta.
eno vprašanje, da ne pišem dveh postov. Kaj slovenski vmesnik lahko samo z jailbrakom aktiviraš? al lahko tudi z orginalnim softwareom pa samo pač preko neta? ta naslov pa kr vpišeš kot naslov v browser? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |