A ta nit se je zataknila?
| iPhone in baterija (%) | |||||||
A ta nit se je zataknila?
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
haha sepravi Bitcoin hha _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||||
macata, ti si car. Hvala!
|
|||||||
iphone 14 pro kupljen oktobra lani, julija 100% (ko me je prešla ideja da bi vzel maxa), sedaj novembra pa pogledam za foro, ker se mi nekam hitro prazni pa 87% vedno polnim na enak način zvečer preden grem spat to je to na kabl. Uporaba telefona konstantno enaka. To je fu**** up da v 4 mescih pade 13%
|
|||||||
Si kej bete gor dajal?
|
|||||||
Baterija v iPhone 14 ima težave. Na netu je kar nekaj člankov na to temo
https://appleinsider.com/articles/23/08/28/undercharged-iphone-14-owners-complain-about-lower-battery-endurance https://www.theverge.com/2023/8/12/23829897/apple-iphone-14-pro-battery-health-capacity https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2023/08/10/apple-iphone-14-pro-max-battery-life-battery-health-problem/ |
|||||||
Ne nič. Zgleda so vidli, da bojo dali sramotni iphone ven pa hočejo na tak način da menjamo |
|||||||
Verjetno ti bodo enkrat baterijo zamenjali.
"For the iPhone, Apple insists the battery is designed to retain up to 80% of its original capacity after 500 complete charge cycles." "By comparison, the Apple Watch, MacBook, and iPad lines are thought to hold on to 80% after 1,000 complete charge cycles, while the iPod does so for 400 cycles."
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
Moj iphone 14 pro star eno leto baterija 98% polnim vsak dan ko pride ga dam na wireless polnilec,včasih tudi pustim čez noč.
_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB |
|||||||
zgleda, da imajo neke serije I14pro tezave z baterijo...
moja je definitivno imela, polnim popolnoma enako kot na prejsnih X, Xs....14) prej po 1 letu 98, 99 % sedaj 91... zdaj na I15pro se kar malo bojim polnit na MagSafe.... _________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||||
Kdaj si kupil? Jaz sem naročil takoj ob začetku prodaje, 14 Pro, sedaj je na 98%. |
|||||||
Ugotovljam, da pri rabljenih telefonih z vsakim updejtom pada %. Men je 5% padla baterija v 4 mescih
_________________ |
|||||||
Nekje v sredini oktobra, pri Telekom
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||||
To je po mojem bias. Pač baterija se stara, popravki pa hodijo v nekih časovnih intervalih. Saj lahko pogledaš dejansko kapaciteto. |
|||||||
Najbolje nič ne spremljat. Včasih teh podatkov sploh ni bilo znotraj IOS-a. _________________ |
|||||||
zanimivo, na Iphone15pro Settings-About je nova zadeva : Battery
(na drugih modelih Iphone ne vidim...., vsaj ni na Iphone SE gen2) ampak, po 3 polnjenih, kaze battery cycle se vedno 1 ???! ![]() _________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||||
Baje naj bi bil ta feature sam za 15 serijo ... Komi čakam da vidm kva bo 16ka dobila, 15ka za 1500Eur pa ne
Lahko da vsa vsa 3 polnenja skupaj niso dosegla 100% spremembe _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||||
Eno generično vprašanje: Zakaj v vseh priporočilih na temo baterije izpostavljajo, da je slabo, če uporabljaš telefon takrat, ko ga polniš?
|
|||||||
Ker se baterija med polnjenjem greje, če ga uporabljaš pa se greje še bolj. Vročina pa škodi bateriji.
|
|||||||
Fair enough. Sem pa opazil, da se mi zdaj, odkar je na 17, pri polnjenju bistveno manj greje (tako baterija kot polnilec). Izgleda, da so tudi tozadevno kaj "optimizirali".
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 64, 65, 66 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |